Cookie- og Privatlivspolitik

Daniel Radcliffe går til ekstremerne i ny rolle

Overlevelses-thrilleren Jungle betød radikalt vægttab (advertorial)

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Den nye overlevelses-thriller Jungle fortæller den virkelige historie om den eventyrlystne, israelske backpacker Yossi Ghinsberg, hvis ekspedition til Amazons jungle ender som det rene mareridt, da han strander alene i den tropisk skov. 

Se filmen her!

Harry Potter-skuespilleren Daniel Radcliffe spiller Yossi, som overlevede tre uger alene i den barske natur, og rollen har været en vild oplevelse for stjernen, der måtte presse sig selv til det yderst. Det fortæller han i det interview, som kan ses øverst.

I første omgang måtte britiske Radcliffe tillærer sig en ny, svær israelsk accent til rollen som Yossi - en karakter, som han skulle dykke dybt ned i. Ikke kun mentalt, hvor han mødtes med den virkelige Yossi Ghinsberg flere gange for at tale om hans nærdødsoplevelse, men også fysisk.

Filmens fokus på Yossis ekstreme overlevelse i junglen, betød nemlig, at Radcliffe skulle have et radikalt vægttab. Skuespilleren indtog derfor næsten ingen føde, selv afslører han, at den daglige menu oftest kun bestod af én enkelt fisk, proteinbarer og masser af kaffe.

Men optagelserne var også udfordrende, da produktionen foregik under svære forhold i henholdsvis Columbia og Australien, hvor store dele af ’Jungle’ er optaget. I filmen involverer flere scener vand, og det krævede bl.a., at Radcliffe skulle opholde sig i vandet otte timer ad gangen.

Ligesom at skuespilleren også skulle være i mudder til halsen i en af filmens vildeste scener, som du kan få en lille forsmag på i traileren herunder.

Men de ekstreme forhold var også en del af det, som tiltrak Radcliffe til projektet: ”Jeg har aldrig arbejdet på en film som denne, så jeg tænkte, det ville være en fed oplevelse”, udtaler han i interviewet øverst.

Jungle er ude på VOD - se den nu.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alexiauser/708166

Daniel Radcliffe er fantastisk i "skæve roller", lige siden han var nøgen i "Equus" på Broadway. Jeg var vildt begejstret for hans tragiske og hysterisk morsomme portræt af et lig i "Swizz Army Man", så denne film skal naturligvis ses.

Jacob

Med Harry Potter på CV’et kunne han nemt ved ikke at få nye roller, men heldigvis er ‘Jungle’ endnu en film at se frem til efter hans tid på Hogwarts. Virkelig begejstret for hvordan han har udviklet sig som skuespiller.

Ann-Britt

Den er voldsom ud, filmen, og pudsigt nok, så får jeg INGEN lyst til at søge sådan et eventyr :)
Gu’ve om nogen/hvor mange, der bliver tiltrukket af at prøve det?
Selv er jeg udenmærket tilfreds med at bo i en by, men det har jeg nok altid været :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.