Daniel Radcliffe går til ekstremerne i ny rolle

Overlevelses-thrilleren Jungle betød radikalt vægttab (advertorial)
Billede
(© Sandrew Metronome Movies)

Den nye overlevelses-thriller Jungle fortæller den virkelige historie om den eventyrlystne, israelske backpacker Yossi Ghinsberg, hvis ekspedition til Amazons jungle ender som det rene mareridt, da han strander alene i den tropisk skov. 

Se filmen her!

Harry Potter-skuespilleren Daniel Radcliffe spiller Yossi, som overlevede tre uger alene i den barske natur, og rollen har været en vild oplevelse for stjernen, der måtte presse sig selv til det yderst. Det fortæller han i det interview, som kan ses øverst.

I første omgang måtte britiske Radcliffe tillærer sig en ny, svær israelsk accent til rollen som Yossi - en karakter, som han skulle dykke dybt ned i. Ikke kun mentalt, hvor han mødtes med den virkelige Yossi Ghinsberg flere gange for at tale om hans nærdødsoplevelse, men også fysisk.

Filmens fokus på Yossis ekstreme overlevelse i junglen, betød nemlig, at Radcliffe skulle have et radikalt vægttab. Skuespilleren indtog derfor næsten ingen føde, selv afslører han, at den daglige menu oftest kun bestod af én enkelt fisk, proteinbarer og masser af kaffe.

Men optagelserne var også udfordrende, da produktionen foregik under svære forhold i henholdsvis Columbia og Australien, hvor store dele af ’Jungle’ er optaget. I filmen involverer flere scener vand, og det krævede bl.a., at Radcliffe skulle opholde sig i vandet otte timer ad gangen.

Ligesom at skuespilleren også skulle være i mudder til halsen i en af filmens vildeste scener, som du kan få en lille forsmag på i traileren herunder.

Men de ekstreme forhold var også en del af det, som tiltrak Radcliffe til projektet: ”Jeg har aldrig arbejdet på en film som denne, så jeg tænkte, det ville være en fed oplevelse”, udtaler han i interviewet øverst.

Jungle er ude på VOD - se den nu.