Cookie- og Privatlivspolitik

Ny vild trailer til Black Panther

Marvel starter revolutionen

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Revolutionen ser ud til at bryde ud i lys lue i den kommende Marvel-film Black Panther - i hvert fald hvis man skal tro den nye, sprængfarlige trailer.

Vi mødte første gang Chadwick Bosemans sorte panter i Captain America: Civil War, men nu skal vi hjem til den royale superhelts egen hjemstavn, det afrikanske Wakanda, hvor Andy Serkis og Michael B. Jordan i skikkelse af superskurkene Klaw og Erik Killmonger laver oprør.

Et actionfyldt superhelte-brag er i vente med en stærk rolleliste, som også inkluderer Martin Freeman samt Oscar-vinderne Lupita Nyong'o og Forest Whitaker.

Den næste Marvel-film til at ramme det store lærred er Thor: Ragnarok den 26. oktober.

Black Panther får premiere den 15. februar 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

ja hvis jeg ikke var spændt før så er jeg det sgu nu. hvor er det fedt at Killmonger også har en dragt. jeg var lidt skuffet over at white wolf ikke var med, da hans dragt også er rimelig cool. man da jeg fandt ud af at Erik har en leopard dragt er den skuffelse helt væk. og så ser den film fantastik flot ud.

VIPER

Savner altså at se skurke med evner der intet har med helten at gøre, synes det virker lidt som mangel på fantasi når der altid bare skal kopieres fra helten.
Irriterede mig altså lidt i de to første Ironman film, og yderligere i The Incredible Hulk, Ant-Man, & Logan. Jeg ved der findes rigeligt med skurke i MCU, så hvorfor ik bruge dem. Trættende at se skurke der altid forsøger at duplikere heltens evner eller dragt, ved godt de eksisterer i MCU, men jeg ville som instruktør nok finde en skurk der bød på noget helt andet end heltens evner. Ville vildt gerne snart se noget til Omega Red, Abyss, Carnage, Absorbing Man, Fever Pitch, Galactus, Spot, eller Terrax, så må de finde en historie hvor de passer ind i plottet, for underholdningens skyld. Nu skal vi jo bare til at se 2 Black Panthers i totterne på hinanden, efter traileren at dømme. Wauw hvor kreativt! -Håber da jeg ta'r fejl!

johnny

der er jo rigelig af andre superhelte film der har anderledes skurke, pluds ingen af dem du nævner er fjender til black panther. Absorbing man var for øvrigt med i agents of shield. Galactus var med i Fantastic four. Og Carnage dukker nok op i Venom. men han er jo også en copi.

Linauser/774152

Nu hvor de alligevel er igang med, at lave film for de fleste Marvel figurer, hvorfor så ikke The Black Widow? Gad godt at have lidt mere baggrundshistorie på hende..

Jacob

Med ‘Black Panther’ beviser Marvel Studios endnu engang hvorfor de ligger i førersædet, når det handler om at lave solide superheltefilm. Glæder mig til hvilken retning de nu tager os i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter