Cookie- og Privatlivspolitik

Ny vild trailer til Black Panther

Marvel starter revolutionen

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Revolutionen ser ud til at bryde ud i lys lue i den kommende Marvel-film Black Panther - i hvert fald hvis man skal tro den nye, sprængfarlige trailer.

Vi mødte første gang Chadwick Bosemans sorte panter i Captain America: Civil War, men nu skal vi hjem til den royale superhelts egen hjemstavn, det afrikanske Wakanda, hvor Andy Serkis og Michael B. Jordan i skikkelse af superskurkene Klaw og Erik Killmonger laver oprør.

Et actionfyldt superhelte-brag er i vente med en stærk rolleliste, som også inkluderer Martin Freeman samt Oscar-vinderne Lupita Nyong'o og Forest Whitaker.

Den næste Marvel-film til at ramme det store lærred er Thor: Ragnarok den 26. oktober.

Black Panther får premiere den 15. februar 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
johnny

ja hvis jeg ikke var spændt før så er jeg det sgu nu. hvor er det fedt at Killmonger også har en dragt. jeg var lidt skuffet over at white wolf ikke var med, da hans dragt også er rimelig cool. man da jeg fandt ud af at Erik har en leopard dragt er den skuffelse helt væk. og så ser den film fantastik flot ud.

VIPER

Savner altså at se skurke med evner der intet har med helten at gøre, synes det virker lidt som mangel på fantasi når der altid bare skal kopieres fra helten.
Irriterede mig altså lidt i de to første Ironman film, og yderligere i The Incredible Hulk, Ant-Man, & Logan. Jeg ved der findes rigeligt med skurke i MCU, så hvorfor ik bruge dem. Trættende at se skurke der altid forsøger at duplikere heltens evner eller dragt, ved godt de eksisterer i MCU, men jeg ville som instruktør nok finde en skurk der bød på noget helt andet end heltens evner. Ville vildt gerne snart se noget til Omega Red, Abyss, Carnage, Absorbing Man, Fever Pitch, Galactus, Spot, eller Terrax, så må de finde en historie hvor de passer ind i plottet, for underholdningens skyld. Nu skal vi jo bare til at se 2 Black Panthers i totterne på hinanden, efter traileren at dømme. Wauw hvor kreativt! -Håber da jeg ta'r fejl!

johnny

der er jo rigelig af andre superhelte film der har anderledes skurke, pluds ingen af dem du nævner er fjender til black panther. Absorbing man var for øvrigt med i agents of shield. Galactus var med i Fantastic four. Og Carnage dukker nok op i Venom. men han er jo også en copi.

VIPER

Ved godt der er rigelig af andre superhelte film med andre skurke, men nu er det tilfældigvis bare Marvel der interesserer mig mest, derfor jeg går op i det ~ Suprise!
& hvis du kender til Marvel så ved du vel også alt kan ske i tegneserierne, så kunne også være fedt med en slags cross-over film hvor fx en af de skurke jeg nævnte lige dukkede op imod Black Panther!
Noget af det der gør Avengers filmene så fede (synes jeg) er jo netop at der er så mange forskellige med, så der er muligheder for forskellige kræfter og evner. Istedet for bare en film hvor man ser 2 Black Panthers med stort set samme evner i totterne på hinanden! -Hvis du ved hvor jeg vil hen? :)
De fedeste tegneserier jeg har fra Marvel er klart dem hvor der overraskende dukker en helt uventet skurk op! Jeg har fx en hvor Wolverine bliver besat af et væsen fra rummet fordi hans krop er bedst egnet mht hans hele-faktor, og så går han helt amok og ender med at møde både FF, Avengers, Solo, Moon Knight osv -Måske lige heftigt nok i en film, men bare et eksempel på at alt kan ske i Marvel universet, ligeledes
burde det også kunne ske i film - synes jeg!
Så er der selvfølgelig lige det med rettighederne til de forskellige, hvilket er vildt irriterende!
Har prøvet at se lidt af Marvels serier (Agents of S.H.I.E.L.D./Luke Cage/Iron Fist/Daredevil osv. Men blev ærlig talt så skuffet at jeg faldt af på dem.
Anyway, dem jeg nævnte kunne jeg sagtens forbinde i en konflikt med Black Panther på en eller anden måde, kun fantasien sætter grænser for en fed historie!
Syntes også Galactus var et skammeligt objekt at se på i "Rise of the Silver Surfer", han er jo for vild til at de kan lave ham, så måske de skulle ha' fundet på noget helt andet.
Takket være mit sene svar har vi jo nu fået et bud på Carnage hvis du har set credit scenen i Venom, og den film skal bare ikke være børnevenlig!!!
Carnage er også klart en af mine yndlings skurke, derfor skal han bare filmatiseres ordentligt, kender du vel godt!
-Beklager det sene svar, kiggede lige ned på min profil og så hvem man ikke har fået svaret tilbage.
Sååehh man skulle jo nødig være svar skyldig!
:-)

johnny

jeg kan sagtens se hvor du vil hen. jeg siger bare at nogen af os godt kan lide to med ligne evner og måske dragter kæmper mod hinanden. (white wolf er min ynglings skurk til black panther). specielt hvis de begge er gode til at slås ( er vild med kampsport). hvordan du kan syntes at Daredevil er skuffende ved jeg ikke, men smag og behag. til gengæld er jeg hel enig med Galactus det var et flop. og ja venom var ganske okay, men nummer 2 skal være mere blodig.

VIPER

~Som sagt faldt jeg af på serierne, nok fordi at ud fra min erfaring er der altid aaaalt for meget snak og for lidt action! Jeg kan virkelig blive irriteret når man ofrer så meget af sin tid, på at stene noget hvor der kun sker noget interessant tilsidst. Det er et typisk salgstrick, for at få seer til at hænge i, ret misvisende btw.
De eneste serier hvor jeg har været underholdt fra start til slut er flg.

Breaking Bad
Dexter
Friends
Vinyl
True Detective (Season 1)
Vice Principals
American Gods
Band Of Brothers
The Pacific (2010)
Generation War (2013)
Mortal Kombat Legacy (2011)
& Deadwood!
-Denne liste inkluderer ikke animerede serier btw!

Har prøvet at se GOT, Stranger Things, The Walking Dead, Westworld, Vikings & Spartacus som mange er helt oppe at køre over, fatter simpelthen ikke de bliver rated så højt på imdb, aaalt for meget snak & synes zombier er mega kedelige, falder sQ i søvn - men smag og behag som du siger i guess.

-Vil forsøge mig igen idag med Daredevil så, har hørt den skulle have nogle fede scener, så håber jeg bare der er nok af dem til at fange min interesse!

-Hvis du er så vild m kampsport, håber jeg da du har set Flash Point (2007) & The Raid 2 (2014) = Fedeste jeg har set!

Linauser/774152

Nu hvor de alligevel er igang med, at lave film for de fleste Marvel figurer, hvorfor så ikke The Black Widow? Gad godt at have lidt mere baggrundshistorie på hende..

Jacob

Med ‘Black Panther’ beviser Marvel Studios endnu engang hvorfor de ligger i førersædet, når det handler om at lave solide superheltefilm. Glæder mig til hvilken retning de nu tager os i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.