Cookie- og Privatlivspolitik

Mød BB-8's onde modstykke

Den mørke side får deres egen charmetrold

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Den charmende droide BB-8 stjal scenen utallige gange i Star Wars: The Force Awakens, men i den kommende Star Wars 8: The Last Jedi får fanfavoritten et ondt modstykke.

I forbindelse med frigivelsen af kommende Star Wars legetøj og merchandise, blev den mørke sides nye droide for første gang præsenteret i den video, som kan ses øverst. 

BB-E9, som droiden er blevet døbt, er en del af The First Orders astro-mekaniker team, der sørger for, at regimets maskiner og rumskibe fungerer.

Om BB-E9 ender med at få lige så meget fan-kærlighed, eller om et decideret droide opgør er i vente, må vi se når 'Star Wars: The Last Jedi' får premiere den 13. december.

Lucas Film

Lucas Film

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Wow. Jeg er skam fan af Star Wars men det der var virkerlig kedeligt. Sjældent har jeg set så generisk og kedeligt et stykke markedsting. Sad hele vejen igennem og håbede det snart ville slutte og at noget spændende ville dukke op. Drop den PR reklame og kom op med noget bedre Disney.

Rasmus/Musen

I kan gøre det!

Nøj, hvor jeg bare totalt meget elsker de robotter. BB-8 var en helt suveræn god robot i Star Wars: The Force Awakens. Nu får den så lidt modstykke af en NY fjende...
DET ER JO FANTASTISK!

I kan gøre det, robotter...
RUL DEM NED!
:D ;-)

Jacob

R2-D2 skulle også have haft et ondt modstykke i 'Rogue One', så jeg håber ikke at BB-E9 bliver klippet ud af 'The Last Jedi'.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter