Cookie- og Privatlivspolitik

Heat møder Fast & Furious i ny trailer

Gerard Butler i Den of Thieves

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Geostorm-aktuelle Gerard Butler er snart ude med endnu en actionfilm, Den of Thieves, der har fået sin første trailer.

Instruktøren bag hedder Christian Gudegast, og han har tidligere samarbejdet med Butler som manuskriptforfatteren bag London Has Fallen. Det nye samarbejde har intet med præsidenter at gøre, men foregår ligeledes i en storby, og sætter atter kriminelle kræfter op mod lovens lange arm.

Se også: Gerard Butler skal redde Jorden fra dårligt vejr. 

Butler spiller en legendarisk strømer med speciale i gangstere. En dag går et røveri helt galt, og fire mennesker dør. Nu er det antihelten tur til at fange de ansvarlige, men i stedet for at portrættere drabsmændene som onde, viser filmen også deres side af historien.

Plottet låner dermed en god del fra Michael Manns moderne mesterværk Heat, der også viste begge sider af sagen: De jagede og den der jager. Samtidig er handlingen sammenlignelig med elementer fra den hårdtpumpede Fast & Furious 5.

Udover Butler byder på mini-Ice Cube, O'Shea Jackson Jr., og Curtis "50 Cent" Jackson.

Den of Thieves får dansk premiere den 1. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.