Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere: Mens vi lever

Dansk films fremtid

Stem op!
48
Stem ned!
0
(reset)

Brødrene Mehdi og Milad Avaz debuterer som henholdsvis instruktør og manuskriptforfatter med filmen Mens vi lever

Vi kan nu eksklusivt vise den første trailer.

Dramaet er inspireret af autentiske begivenheder og følger fire unge mennesker, hvis skæbner flettes sammen af en fatal ulykke.

Detaljerne omkring plottet bør ikke afsløres, og derfor fokuserer traileren mere på at skabe en stemning end på en grundig indføring i handlingen. Vi tør dog godt skrive, at tårene vil trille hos langt de fleste biografgæster.

Avaz-brødrene har allerede selvsikkert udtalt, at de vil vinde en Oscar til Danmark om to år, og der er da også meget, der tyder på, at vi her har at gøre med dansk films fremtid.

Filmen imponerede pressen ved dette års Cannes-filmfestival - ikke mindst fordi brødrene ved hjælp af bemærkelsesværdigt gåpåmod selv har produceret dramaet helt uden om det etablerede system og har skabt en film, der på alle måder ligner en storfilm og leverer skuespil i særklasse.

Sebastian Jessen fra tv-serien 'Heartless' og Smukke mennesker spiller hovedrollen over for rutinerede navne som Nicolas Bro og Charlotte Munck samt de unge skuespillere Julie Christiansen, Julie Brochorst Andersen og Nikolaj Groth.

Mens vi lever får dansk premiere den 26. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mickey

Det ser sgu intenst og flot ud. Og virkelig et spændende cast. Fedt at se Sebastian Jessen i en ny film. Synes allerede det var tydeligt at se i Heartless, at han var et stort og spændende talent -Han har internationalt snit over sig :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter