Cookie- og Privatlivspolitik

Se den første trailer til Maze Runner 3

Actionscener a la Fast & Furious

Stem op!
29
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til Maze Runner-trilogiens sidste kapitel, Dødskuren, er udkommet.

Traileren viser det, som sidste uges billedserie fra filmen også illustrerede. Nemlig at gruppen denne gang forsøger at bryde ind i en labyrint for at redde deres venner fra den onde organisation WCKD.

Dylan O’Brien, der kom til skade under optagelserne til filmen, ser ud til at være i topform - bedømt ud fra forfilmen - og klar til igen at portrættere hovedrollen Thomas, der i trailerens højdepunkt hænger på siden af et tog i bedste Fast & Furious 5-stil.

Maze Runner 3: Dødskuren får premiere den 25. januar 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter