Cookie- og Privatlivspolitik

Her er arvtageren til Pans Labyrint

Guillermo del Toros nye film tager kegler

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Den overnaturlig eventyrfilm The Shape of Water har allerede vundet Guldløven på dette års Venedig-filmfestival - altså prisen for bedste film. Det er dog ikke den eneste grund til, at man kan glæde sig til Guillermo del Toros film.

Den er nemlig også blevet kaldt for den visionære instruktørs bedste film siden den mesterlige Pans Labyrint.

Hertil kommer, at en ny fascinerende trailer har ramt nettet, mens den også allerede har fået adskillige positive anmeldelser og lige nu har en 98% frisk score hos Rotten Tomatoes.

Den bliver bl.a. af BBC kaldt for ”en af de smukkeste film i år”, videre til ”dybt tilfredsstillende filmhåndværk, når det er bedst” af CineVue, samt ”simpelthen monumental, monstrøs, politisk og poetisk” af El Mundo.

Filmen foregår op til Den Kolde Krig i USA anno 1963, hvor den stumme rengøringsdame Elisa (Sally Hawkins) arbejder i et skjult laboratorium for regeringen. Hendes liv ændrer sig dog drastisk, da hun opdager et hemmeligt eksperiment, der inkluderer en mystisk havmand. 

På rollelisten finder man bl.a. også Michael Shannon, Richard Jenkins, Octavia Spencer, Michael Stuhlbarg og Doug Jones.

The Shape of Water har dansk biografpremiere den 22. februar 2018.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
HeleneColor

Inden filmen blev vist på Venedig filmfestival, så fik vi jo allerede traileren i starten af sommerferien. Nu med denne trailer får vi også mere at se, ja selve vores havmand :) - er man mere spændt--> yes YES!

Allerede fra første sekund var jeg solgt og dybt fascinerende over hvad del Toro nu har skabt og afventede en premiere dato. Bare ud fra traileren kan man mærke stemningen og æstetikken aka den følelse man havde da man så Pans Labyrint for første gang.
Er virkelig spændt på hvor filmen vil hen, og mærke endnu en eventyrlig stemning skabt af mesteren Guillermo del Toro ham selv!

Har en dejlig mavefornemmelse - det bliver med garanti en smuk film :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter