Cookie- og Privatlivspolitik

Video: Star Wars 8 bliver chokerende

På optagelse til The Last Jedi

Stem op!
66
Stem ned!
0
(reset)

Disney har netop frigivet nye levende billeder fra Star Wars: The Last Jedi.

Featuretten giver en forsmag på, den action, vi kan se frem til og mange nye kreative væsner i universet. Dagens mest spændende afsløringer kommer dog via de små interviews med skuespillerne, der alle er enige om, at den ottende epiosde indeholder store overraskelser.

Spørgsmålet er så selvfølgelig, hvad der kommer til at ske, og om det kan hænge sammen med titlen, der jo indikerer, at filmen vil handle om jediernes skæbne.

Hvem er den sidste jedi? Rey, Luke Skywalker eller en helt anden?

Star Wars: The Last Jedi får premiere den 13. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rasmus/Musen

MEN HVORFOR SKAL DER GÅ SÅ LANG TID ENDNU, FØR VI KAN SE DEN!?

Det giver da for sindssygt en stor lyst til at ville komme nærmere på universet, og ikke mindst se filmen lige nu.
Men stadigvæk HELE 5 måneder til endnu? Jeg kan altså næsten ikke vente på alt den action så lang tid. JEG VIL SE DEN LIGE NU!

Ellers fedt smugkig, det må jeg sige det er.
;-)

Jacob

Som tidligere bemærket så skal Jedi forståes i flertal. Det ved vi fra de lande som har oversat titlen. Jedi er nemlig det samme i ental og flertal. Ligesom et får, flere får. Men ingen tvivl om at det kommer til, at bevæge sig i helt ny retning efter Lukes chokerende opdagelse om Ordnen på Ahch-To.

Ser selvfølgelig frem til hvem Reys forældre er, men der er så mange andre spørgsmål, og spændende udviklinger. F.eks. at få sat et navn på hvilken ondskab Snoke står for. At se mere til Ren Ridderne, og måske en mere handlekraftig Captain Phasma. Mere om tiden efter Imperiets fald. At skulle tilbage til Tatooine, Endor og Mustafar. Vil vi se gamle kendinge som Yoda og Obi-Wan, som man dog hørte i 'The Force Awakens'. Hvilke nye kræfter har Luke tillært sig. Der er snak om noget kaldet Force Repulse. Vil der blive gjort op med den lidt forsimplede idé om bare en Lys og Mørk side. Det er kun lidt af det jeg ser frem til.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.