Cookie- og Privatlivspolitik

Derfor skal Andy Serkis Oscar-nomineres!

Bag Abernes Planet: Opgøret

Stem op!
17
Stem ned!
0
(reset)

Når Abernes Planet: Opgøret får premiere denne uge, afsluttes en af nyere tids mest ambitiøse trilogier.

Abe-serien har på mange måder været banebrydende, ikke mindst pga. Andy Serkis' imponerende arbejde med motion cature-teknologien, der gør ham og andre mennesker i stand til at spille chimpanser så overbevisende, at den etablerede filmverden bør hædre skuespillet som mere end blot en stemme.

Er man i tvivl om, hvorvidt det kræver en skuespil-indsats, så se med i klippet foroven, hvor man ser Serkis arbejde med karakteren Caesar.

Filmen instrueres endnu engang af Matt Reeves (Abernes Planet: Revolutionen) og nyeste tilføjelse til rollelisten er Woody Harrelson som human modstand til de intelligente primater.

Abernes Planet: Opgøret har premiere den 13. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Thomas

Helt enig, men måske skulle man lave en ny kategori. Bedste Motion Capture Performance. Jeg var for nylig inde og se Abernes Planet, og det slog mig hvor meget af Andy der skinner igennem hos Ceasar.

Johnnyuser/335920

Andy Serkis kunne sådan set godt have været nomineret for sin rolle som Gollum, men blandt dem der stemmer er der en overrepræsentation af hvide gamle (sure!?!) konservative mænd, så man skal som regel kigge hen på andre prisuddelinger for at finde nogle firstmovers. Den måde som motion capture fungerer på i dag, betragter jeg det nærmest som en anden form for makeup, eller kostume, der bliver anvendt. Skuespillerne er på sættet og interagerer med de andre skuespillere, og ansigtsudtryk kommer også fra skuespilleren.

CINEMANDRUP

Andy Serkis er definitionen af indlevelse og selvopofrelse for en rolle uden så meget som at få vist sit ansigt i filmen. Hans tilgang, forståelse og helt enestående arbejde med Motion Capture er uforlignelig og han fortjener hyldest af bedste guld kaliber. Han gør sine roller/skabninger utrolig livlige ned til mindste øjenbrynsbevægelse og han rammer utrolig mange følelser på så mange niveauer. Stor respekt til Andy og glæder mig som altid til at se alt hvad han deltager i.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter