Cookie- og Privatlivspolitik

Ubehagelig teaser til Mother! med Jennifer Lawrence

Darren Aronofsky er tilbage

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Home invasion-thrilleren Mother! har i dag fået sin første teaser. Og den er lige så ubehagelige, som man forventer af instruktøren Darren Aronofsky.

Black Swan-instruktørens nye film har ikke afsløret meget af sit plot. Alt vi ved, er et kærestepar pludselig får ubudne gæster i deres hjem, og at helvede derefter bryder løs.

Jennifer Lawrence spiller hovedrollen overfor Javier Bardem, Michelle Pfeiffer og Ed Harris, og den fulde trailer forventes at udkomme i næste uge.

Mother! får dansk premiere den 9. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Melissa Amalie

Stor fan af instruktøren og giga beundre af filmens cast! Jeg glæder mig.

Niclas Dalby

Aronofsky har før i tiden lavet nogle fantastiske film (Requiem for a Dream, Pi, Black Swan), men hans seneste film Noa var jeg slet ikke fan af.
Der ud over kan jeg slet ikke klare Jennifer Lawrence - jeg har endnu ikke set hende i en rolle, hvor jeg tænker "wow, nu forstår jeg hvorfor så mange kan lide hende!", men måske bliver Morther! netop den film, der vender tallerkenen for mig.

Jeg krydser fingre for et godt resultat!

Det virker dog underligt den reelle trailer først kommer ud en måned før filmen

DJN

Men jeg kan ikke. Hvis ikke Jennifer Lawrence var med, ville jeg overveje den, men fandeme om jeg gider at se på hende i en hel film. Jeg forstår ikke, hvordan hun er blevet så populær.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter