Cookie- og Privatlivspolitik

En gyselig Groundhog Day?

En ny dag truer i 'Happy Death Day'-trailer

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

At vågne op til den samme dag, når det er ens fødselsdag, er vel ikke det værste der kan ske? Men når dagen slutter med at blive myrdet, er det nok ikke så festligt.

Det sker for den unge universitetsstuderende Tree i gyser-traileren til Happy Death Day. Hun oplever et sandt Groundhog Day-mareridt, da hun bliver myrdet om natten på sin fødselsdag og vågner bagefter op til samme dag. Igen og igen og igen... 

For at stoppe den uendelige dødscyklus må hun finde ud af morderens identitet, som man i traileren ser flere gange med en uhyggelig babydukke maske.

Hovedrolleindehaveren spilles af den forholdsvis ukendte Jessica Rothe, og instruktøren står tidligere bag zombiekomedien Scout's Guide to the Zombie Apocalypse.

Produktionsselskabet bag 'Happy Death Day' er kendt for sine gyserfilm, og har allerede i år udkommet med Split og Get Out i de danske biografer, hvor sidstnævnte fik blandet en lettere komisk stemning med gyserelementer.

Samme tilgang viser traileren, der i baggrunden spiller 50 Cents 'In Da Club', men halvvejs inde bliver sangen forvrænget til dystre og morderiske toner.

Happy Death Day får premiere den 19. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.