Cookie- og Privatlivspolitik

Ny trailer viser årets sikreste Oscar-kandidat

Se Gary Oldman som Winston Churchill

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Første trailer er ankommet til Anden Verdenskrigs-dramaet Darkest Hour. Samtidig er den første stensikre Oscar-kandidat nu nu på banen med Gary Oldmans portræt af Storbritanniens premierminister Winston Churchill.

Tidspunktet for den nye trailer er næppe tilfældig. Handlingen går på mange måder hånd i hånd med de grufulde begivenheder, der skildres i Christopher Nolans nye storfilm, Dunkirk, der får dansk premiere den 21. juli.

Dunkirk-begivenhederne leder nemlig op til en af statsmandens ikoniske "We Shall Fight on the Beaches"-tale, der også spiller en rolle i 'Darkest Hour'. Joe Wrights film fortæller netop om Churchills første år i kampen mod Hitler.

Darkest Hour får dansk premiere 25. januar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter