Cookie- og Privatlivspolitik

Trailer til den sidste Pitch Perfect-flm

Bellas i den virkelige verden

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

I weekenden udkom den første trailer til Pitch Perfect 3, hvor Anna Kendrick, Hailee Steinfeld og Rebel Wilson igen er at finde på rollelisten.

Denne gang er a capella-gruppen, The Barden Bellas, som vi stiftede bekendtskab med i de to første film, blevet færdiguddannede på universitet. Nu venter den virkelige verden, og den viser sig at byde på nogle helt nye udfordringer for de musikalske piger.

Traileren afslører, at Barden Bellas ikke er helt færdige med hinanden endnu, og de forsøger at finde genrejsning ved at tage på en turné i Europa. Men de omkringliggende fordomme og den hårde konkurrence er ikke nem at slippe af med.

Udover traileren er der kommet en plakat fra filmen, som indikerer, at Pitch Perfect-serien har nået sit sidste kapitel. Men lad os nu se... det afhænger formentlig af, hvordan den tredje film klarer sig ved billetlugerne.

Pitch Perfect 3 får premiere den 4. januar.

Pitch Perfect 3

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter