Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til superhelten Black Panther

Helt. Konge. Legende.

Stem op!
27
Stem ned!
-2
(reset)

Når en trailer starter med en samtale mellem Gollum og Hobbitten, også kendt som Andy Serkis og Martin Freeman, så ved man, der er tale om store sager.

Marvel-klassens nye solo-superdreng Black Panther præsenteres først gravalvorligt med en dystre tone, men skifter så over til den velkendte Marvel-humor serveret med en god portion action.   

Chadwick Boseman fortsætter i rollen som Wakandas konge, T’Challa, som vi lærte at kende i Captain America: Civil War. Udover at være afrikansk regent er han en hævngerrig superhelt ved navn Black Panther.

Filmen følger panteren tilbage i sit isolerede kongerige, hvor onde kræfter skal håndteres med ekstraordinær snilde. Ryan Coogler (Creed) instruerer, og Michael B. Jordan spiller filmens skurk.

Black Panther får dansk premiere den 18. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jimmy

BP var klart én af højdepunkterne ved Civil War. Jeg var allerede solgt inden denne trailer, men den får mig til at glæde mig endnu mere

Horsi

Kan slet ikke vente og det ser super godt ud, vild faktisk og det er godt med noget diversitet og at prøve at skulle dykke ind i Afrikansk kultur.

johnny

der er alt for lang tid til februar. suk

TorbenWood

Fed trailer. Filmen ser meget lovende ud. Syntes Black Panther var en fremragende tilføjelse til Captain America: Civil War filmen. Glæder mig til at se hans egen film.

Jacob

Han var en markant skikkelse i 'Civil War', og Black Panther ser ud til at få nok og gøre på hjemmefronten.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.