Cookie- og Privatlivspolitik

Ansel Elgort: "Jeg kunne have lavet alle stunts selv"

Vores interview med Baby Driver-holdet

Stem op!
14
Stem ned!
-3
(reset)

I anledningen af denne uges premiere på action-komedien Baby Driver mødte vi holdet fra filmen til en snak om musik, titelrolleindehaveren Ansel Elgorts kørsel, og hvordan, det er at være med i en biljagt. 

'Baby Driver' handler om den unge flugtbilist, Baby, der ihærdigt forsøger at komme ud af det kriminelle miljø, han er fanget i. Da han møder den kønne servitrice, Debora, planlægger de sammen at stikke af, men der kommer hurtigt hendringer i vejen. Babys boss, Doc, truer ham nemlig til en sidste flugtkørsel, som ikke helt går efter planen. 

Udover Ansel Elgort talte vi også med Lily James, Jon Hamm, Jamie Foxx og Eiza González samt instruktøren Edgar Wright. 

Baby Driver får premiere den 29. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter