Cookie- og Privatlivspolitik

Trailerpremiere på dansk science fiction

QEDA viser København anno 2095

Stem op!
32
Stem ned!
0
(reset)

Vi kan eksklusivt præsentere traileren til den danske science fiction-film QEDA.

Den underlige titel, der udtales "KEDA", står for Quantum Entangled Divided Agent, og det henviser til filmens hovedperson, efterretningschefen Fang Rung, som har fået foretaget molekylær deling for at kunne sende sin anden halvdel tilbage i tiden.

Vi befinder os i København i år 2095, og alt naturligt ferskvand er forsvundet. Folk bliver syge på stribe, men Fang Rung har fået information om en forsker, der i 2017 leverede banebrydende forskning, som potentielt kan redde menneskeheden.

Forskningen gik dog tabt, så den del af Fang Rung, der befinder sig i fortiden, og som går under navnet Gordon, forsøger nu at opspore videnskabskvinden.

Da Fang Rung mister kontakten med Gordon, ser han ingen anden udvej end at rejse tilbage til 2017 og forsøge at finde sin anden halvdel, før verdens balance lider uoprettelig skade.

Som traileren viser, er filmen inspireret af nogle af science fiction-genrens bedste værker, og der er både Blade Runner, den oprindelige Solaris og 12 Monkeys at spore i fremtidsfilmen. Som dansker er det i øvrigt interessant at se, hvordan instruktøren Max Kestners vision for København i 2095 er frembragt på film.

QEDA får biografpremiere den 10. august 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TorbenWood

Rart med en dansk film, som er noget andet end et hverdagsdrama. Det er selvfølgelig nok begrænset med de vilde effekter, da budgettet for QEDA eftersigende skulle ligge på de omkring 21 millioner kroner. Der er langt op til de hundredevis af millioner som USA bruger på deres science fiction film.

Idéen til QEDA lyder skam spændende nok, selvom jeg også kan være lidt nervøs for det endelig resultat. Traileren til filmen er ikke synderlig overbevisende, og på nuværende tidspunkt tvivler jeg på at ret mange danskere vil gå i biografen for at se den.

Men får filmen gode anmeldelser fra både anmeldere og tilskuere, har den selvfølgelig en god chance for succes. Så kan det være at Nordisk Film og de andre filmselskaber tør satse større og mere på genren.

rene

Dejligt at se en dansk film med ambisoner

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter