Cookie- og Privatlivspolitik

Emoji-ikonernes hemmelige liv

 Første trailer til animationsfilmen 

Stem op!
14
Stem ned!
0
(reset)

Den første lange trailer til Sonys animationsfilm The Emoji Movie er landet.

Traileren afslører meget mere om plottet og karaktererne (eller emojierne) end den forhenværende teaser, der blev udgivet i december sidste år. Blandt andet bliver vi nu præsenteret for filmens protagonist, smilyen Gene (T.J. Miller).

Gene er godt træt af tilværelsen som humørikon i Alex’ telefon, da han ikke passer ned i den boks, smiley-samfundet har skabt til ham. Selvom Gene holder af at grine, er han nemlig tvunget til at være en meh-smiley, og det er altså hans job at se uinteresseret ud, når Alex vil sende en repræsentation af ham til en af sine kontakter.

Men da Gene en dag kommer til at lave det forkerte ansigt i en tekstbesked, bliver han udvist til ”the loser lounge”, hvor ubrugte emojier hænger ud. Her møder han Hi-5 (James Corden) og Jailbreak (Anna Faris), og sammen tager de ud på eventyr for at finde Genes sande plads.

Filmen er i samme genre som Kæledyrenes hemmelige liv, Inderst Inde og Toy Story, men hvor menneskebørnene Riley og Anders har et tæt forhold til deres følelser og legetøj, giver traileren ikke en fornemmelse af, at det forholder sig sådan mellem Alex og hans emojier.

Udover allerede nævnte skuespillere indgår desuden Patrick Stewart, Christina Aguilera, Jake T. Austin og Sofia Vergara også på karakterlisten.

The Emoji Movie har premiere den 3. august

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.