Cookie- og Privatlivspolitik

Ja, Pennywise er stadig vildt uhyggelig

Se en scene fra gyseren It

Stem op!
19
Stem ned!
0
(reset)

Vi glæder os gevaldigt til at se, hvad Andres Muschietti får ud af Stephen Kings gyserbestseller It, og et nyt klip giver kun anledning til at fastholde forventningerne.

Klippet er centreret omkring en scene, hvor fire af hovedpersonerne bevæger sig ind i et kloakrør. Efter lidt mundhuggeri børnene imellem sker der noget af det, der gør 'It' så skræmmende.

En rød ballon kommer svævende imod dem, mens musikken skifter til svært ildevarslende toner. Og så... bang!

Selve klovnen Pennywise optræder desværre ikke i nye klip i forhold til, hvad vi har set tidligere, men det er nok også det smarteste at holde hans tilstedeværelse så meget som muligt tilbage i marketingforløbet.

It får premiere den 7. september som den første af to film baseret på Kings forlæg.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TorbenWood

Bliver interessant at se den nye version om Pennywise. Ud fra billederne ser Bill Skarsgård ud til at passe godt til rollen, selvom vi ikke har set så meget til ham i de to trailers.

Indtil videre er jeg næsten mest imponeret over musikken man bruger til IT trailerne. Virkelig stemningsfuld og creepy baggrundsmusik, som nok næsten ville kunne gøre hvilken som helst trailer mere uhyggelig. Om musikken også vil blive brugt i filmen må tiden vise.

Selvom originalen fra 1990 har mange fans, med en velfungerende Tim Curry som Pennywise, er det måske kun godt vi får en mere "realistisk" og troværdig version. Men nu var filmen fra 90´ også en tv-produktion, med færre midler til rådighed. Generelt var mange af Stephen King filmene fra 80'erne og 90'erne nogle usle low-budget filmatiseringer, hvilket var en skam. Så man kan egentligt godt forstå at flere film fra dengang bliver opdateret i bedre versioner i dag. For de har fortjent bedre.

Jacob

Tænk at vi endnu engang skal terroriseres af den rædselsklovn!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter