Cookie- og Privatlivspolitik

Grovkornet slægtning til The Bodyguard

"And Iiiieiii will always love youuuu"

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Kevin Costner spillede livvagt for (og forelskede sig i) Whitney Houston i The Bodyguard fra 1992. Helt så romantisk bliver det ikke i The Hitman's Bodyguard, men der er dog tale om en vaskeægte bromance mellem Samuel L. Jackson og Ryan Reynolds.

Action-komedien, der har fået en ny trailer, er i den grovkornede ende med adskillige jokes under bæltestedet, havnearbejdersprog og voldsudgydelser af den temmelig groteske slags.

Ryan Reynolds har rollen som den dygtige bodyguard, der mister en vigtig klient og degraderes til kun at skulle passe på små fisk. Men muligheden for at stige i graderne igen byder sig, da han skal beskytte verdens mest berygtede lejemorder, som er vidne i en sag om massedrab.

Samuel L. Jackson spiller med vanlig, cool selvsikkerhed lejrmoderen, og det er kemien mellem de to, der er filmens force. Traileren giver en smagsprøve på dette samspil.

The Hitman’s Bodyguard får premiere den 31. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TorbenWood

Herlig trailer. Allerede en film jeg glæder mig til at se. Det ligner at sammenspillet mellem Samuel L. Jackson og Ryan Reynolds kommer til at være helt suverænt.

Traileren bliver bestemt hellere ikke dårligere af, at man benytter Whitney Houston's sang "I will always love you" fra filmen Bodyguard. Passer perfekt til traileren, og giver den en blanding af både absurd og underholdende sammenligning. Der er også skabt en eminent parodiplakat til filmen, hvor Ryan Reynolds bærer rundt med Samuel L. Jackson. Næsten identisk med Bodyguard, hvor Kevin Costner bærer på Whitney Houston.

Rart med endnu en "forhåbentligt" sjov film i biograferne. Komedie genren har generelt ikke haft det for godt de senere år, hvor langt de fleste ikke har været særlig vellykkede. Den bedste komedie i 2017 indtil videre må være Guardians of the Galaxy 2.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter