Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til Star Wars 8

The Last Jedi

Stem op!
97
Stem ned!
0
(reset)

I disse dage bliver Star Wars-sagaen hyldet ved et årligt tilbagevendende event i Florida, og i den forbindelse er den første teaser til Star Wars: The Last Jedi blevet udsendt online.

Smagsprøven byder på et gensyn med de nye karakterer, vi stiftede bekendtskab med i Star Wars: The Force Awakens: Den unge Rey, der viser sig at beherske Kraften i temmelig overlegen stil, den tidligere stormtrooper Finn og den dygtige pilot Poe.

Spørgsmålet, de fleste stiller omkring titlen, er naturligvis, hvem den sidste Jedi er. Rey eller Luke Skywalker, som har trukket sig tilbage på en øde planet efter begivenheder, der finder sted mellem Episode VI og VII?

Rogue One, der havde premiere sidste år, og nu bliver det rigtig tricky, har i øvrigt ikke noget direkte med denne film at gøre, men finder sted mellem Episode III og IV. Ja, ingen havde sagt, at Star Wars-serien var nem at finde hoved og hale i.

Star Wars: The Last Jedi får premiere den 14. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Det er et faktum at man i andre lande har oversat Jedi i flertal, men Rian Johnson udtaler at for ham er Luke Skywalker vitterlig den sidste. Endnu en misforståelse Kathleen Kennedy, direktør for LucasFilm, skal udrede? Som at benægte Leia Organa alligevel skulle være med Episode IX, da Carrie Fishers egen bror sagde det modsatte. Eller rette Disneys direktør Bob Igers historie om, at Han Solo oprindeligt hed noget andet.

Som jeg ser det er Luke, som nævnt i Episode VII, den sidste da Rey finder ham. Måske skal forklaringen findes i den forandring som Jedi Ordnen ser ud til at stå overfor. Luke søger tilbage til rødderne, og træner Rey i den her genopdaget sandhed. Dermed er Luke stadig den sidste Jedi i forhold hvad de stod for inden Kylo Ren brændte det hele ned.

"Bell"

Det bliver i særdeleshed spændende det her. Så et stort Ja tak!

CINEMANDRUP

Titlen i sig selv kan få ens spændte hoved til at eksplodere af ren nysgerrighed over hvem der hentydes til for denne teaser gør det rigtig godt. Den afslører nemlig ikke for meget om selve plottet, men vækker lige akurat nok appetit til at ønske mere.

Hvor er det dog dejligt at høre Lukes stemme igen efter 30 år. Jeg vil dog ikke begynde at bidrage til alle de spekulationer som internettet boomer med, men istedet blot tilføje, at den oprindelige trilogi bød også på overraskelser så mon ikke at denne omgang også byder på sine. Jeg tænker, at dette bliver et mere mørkt kapitel eftersom den skal forsøge at gøre os alle parate til kulminationen i den sidste film af denne nye trilogi. Og grunden til at denne virker ekstra mørk er især at noget må have gjort, at Luke har mistet håbet og denne skildring er uhyre spændende.

Efter jeg så The Force Awakens i Biografen tænkte jeg hvordan kan man dog vente i hele to år på at få besked. Nu er der lidt over et halvt år igen og efter denne teaser er ventetiden ikke blevet nemmere. DECEMBER føles som en glakse fjernt fjernt borte lige nu

Linauser/774152

It just gave me the chills.. på den gode måde selvfølgelig :)

Antaeus

Fin lille teaser.
Er det ikke snart december... :)

Daniel

Gør et bedre stykke arbejde som en teaser end den TFA fik tilbage i 2015. Spændt på at se hvor the sequel trilogy er på vej hen

Rasmus/Musen

IKKE at se denne teaser.

Den kommer sikkert bare til at afsløre alt for meget alligevel, som jeg meget hellere helst bare vil "leve mig ind i" når filmen rent faktisk kommer ud.

Men helt klart, jeg er da også totalt meget klar på den. Vi snakker jo Star Wars for filen da, så selvfølgelig er jeg da klar på den.
;-)
:D

Nikolaj

Denne teaser gør det rette, den viser ikke for meget af plottet, men den giver stadig en lyst til at se den. Jeg er vild med mystikken omkring filmen, og elsker Rian Johnsons stil. Jeg håber på en en flot, dyb historie som måske tager nogle step videre i serien, og prøver på noget nyt. Jeg ser bestemt frem til den.

Jacob

Så ved vi fra de lande der har oversat titlen, at Jedi skal forståes i flertal, da Jedi er det samme hvad enten det er en- eller flertal. Ligesom et får, flere får. Så trods Luke i åbningstitlen af 'The Force Awakens' omtales som den sidste, så ændres tingene med Episode VIII. Muligvis vil han nu mere være en såkaldt Grå Jedi, altså en som ikke er ubekendt med Den Mørke Side.

Jacob

Vi skal genbesøge Tatooine, Mustafar og Endor, og vi finder ud hvad Luke har opdaget om Jedi-Ridderne, der er så frygteligt at han drog i eksil, og som fik Ben Solo over på Den Mørke Side. Og ikke mindst mere om hvem Rey i virkeligheden er. Det bliver i sandhed et mørkt kapitel når Luke selv i den grad har mistet håbet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.