Cookie- og Privatlivspolitik

Episk ny Transformers-trailer

Optimus Prime skifter side

Stem op!
30
Stem ned!
0
(reset)

Dominic Toretto gør det i den nye Fast & Furious 8, og Optimus Prime gør det i Transformers: The Last Knight. Skifter til modstandernes side, altså.

Det er udgangspunktet i den nye, episke og (surprise, surprise) eksplosive trailer til den femte Transformers-film.

Mark Wahlberg er med igen, og som voice over i traileren er Anthony Hopkins, som forbinder historiske og mytiske fortællinger med begivenhederne i actionfilmen.

Transformers: The Last Knight får premiere den 21. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

Kong Arthur, Nazi, Winston Churchill og smidt det hele ind i en og samme film, whats not to like?

Fool me once, shame on me, fool me three more times, shame on you.

Er så fuldstændig færdig med Transformers, og uanset hvilken milliardomsætning den femte ligegyldige film i serien hiver hjem, så er jeg ikke en af dem, der bidrager til denne omsætning.

Ses i biffen, skal film!

Var jeg dem, havde jeg nakket Pluto eller sågar Venus... Jorden er kedelig, fyldt med mennesker, vand og stof til at lave flere Transformers film på - i følge Michael Bay åbenbart..

Krummede tæer så hårdt over den forrige: "I'm a girl (No shit)" trailer, at jeg skulle sidde i kørestol i flere uger (altså det siger vi bare). Men det her ser lovende ud. Det eneste problem er dog bare, at det gør ALLE Transformers trailers... Så om denne skal ses, ved jeg virkeligt ikke.

Jacob

Den anden film i serien 'Revenge of the Fallen' kan undskyldes med, at blive skrevet på sølle tre uger, men med de to seneste er forventningerne til 'The Last Knight' virkelige lave. At gøre en good guy til en bad guy gør næppe nogen forskel. Kun en undskyldning for at lade franchisen fortsætte.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.