Cookie- og Privatlivspolitik

Ny Transformers-trailer

"Yeah, I fight like a girl"

Stem op!
44
Stem ned!
0
(reset)

Stemningen fejler ikke noget i den nye trailer til 'Transformers 5' - også kendt som Transformers: The Last Knight.

Fokus ligger på pigen Izzy (Isabela Moner), der klarer sig selv i en verden, hvor gode og ondskabsfulde robotter sætter dagsordenen, og serien forekommer endnu tættere på Terminator-franchisen end tidligere. 

Michael Bay instruerer for femte gang i træk. De fire første Transformers-film har tilsammen indspillet 3,8 mia. dollars (!) på verdensplan.

Transformers: The Last Knight får premiere den 21. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Izzy ser ud til at være en handlekræftig og næsvis figur, og kunne sagtens forestille mig hende spille op imod Mark Wahlbergs figur. Om det alene er nok til at trække filmen op på et nogenlunde niveau, er jeg ikke sikker på, men efter denne og sidste trailer er jeg alligevel heller ikke HELT afvisende.

Nikolaj

Det må være en af de absolut ringeste trailer, som jeg har set i meget langt tid. Ikke engang effekterne føles troværdige længere, hvilket de gjorde i de første. Der er faktisk ingen positiv ting at sige, om denne trailer. Ikke engang Anthony Hopkins var der, til at bringe noget positivt frem i den.

The Womanuser/8031

Nej hvor er den lille piges monologer dog malplaceret ind i denne trailer. Sekvenserne med hende ville fungere i en TV-spot eller i en individuel karakter introduktion, men ikke i den reklame der skal repræsentere selve filmen. Sidst jeg tjekkede, var det Transformers man kom for at se i en "Transformers" film.

Jacob

Det er har kun været en ond, nedadgående spiral for Transformers fortsættelserne, og tvivler på at det bliver bedre med en ny instruktør.

Julius

Tåkrummende ringe børneskuespillere skal nu redde Michael Bays eksplosionsfetischistiske historie. Hvad kunne der gå galt?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter