Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til gyseren It

Du griner næppe

Stem op!
57
Stem ned!
0
(reset)

Den første trailer til den kommende Stephen King-filmatisering, It, er netop blevet offentliggjort.

Filmen foregår i den lille by Derry i Maine, hvor børn er begyndt at forsvinde en efter en. Det eneste, der efterlades er blodige og afrevne lemmer. En gruppe af lettere udstødte børn samles i forsøget på at finde svar, og møder et monster i skikkelsen af klovnen Pennywise.

Historien er tidligere blevet filmatiseret under samme navn i tv-mini-serien fra 1990, hvor Tim Currys portrættering af Pennywise opnåede ikonisk status. Rollen er gået videre til svenskeren Bill Skarsgård, som tidligere har medvirket i bl.a. tv-serien ’Hemlock Grove’.

It får premiere den 7. september.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Adam

skal ses i filds

CINEMANDRUP

Traileren bygger sig godt op med en friskhed og alligevel i god stil med den gamle mini serie og det mærkes at det holdes lidt i samme ånd heldigvis. Jeg kan godt lide at du ikke hører Pennywise sige noget endnu eller får et ordentligt glimt af ham, men at det er små glimt hvor du fornemmer uhyggen.

Tim Curry gjorde Pennywise til nok den mest mindeværdige og uhyggelige klovn ever i den gamle version - og gav mange af os marerridt -, så jeg håber Bill Skarsgård kan sætte sit eget præg i denne opdaterede version, for det som Tim Currys figur gjorde var ikke nødvendigvis jump scares, men derimod en opbyggelse af uhyggen og han virkede bare creepy af natur.

Indtil videre ser det ganske godt ud og jeg glæder mig rigtig meget til endnu en trailer som kan vise lidt mere i nærmeste fremtid.

Men fedt at de holder traditionen tro - at Pennywise viser sig hvert 27 år. Vi blev skræmt i 1990 og nu er turen kommet til 2017. Det kunne være sjovt hvis nogle af de gamle karakterer genoptog deres roller i fortsættelsen

Niclas Dalby

Havde bestemt forventet værre, men den ser ikke helt slem ud. Den bekræfter kun min teori om at klovne er de mest uhyggelige, klamme monstre i denne verden.

KES

Glæder mig så meget til at den får premiere i DK.

HeavenOfHorror.dk

Den ser virkelig lovende ud - vi krydser fingre for at den kan leve op til vores forventninger! :-)

Jacob

Igen, nu havde man lige lagt det filmminde på hylden, og så er der nogen genier som mener at han skal genoplives. Han er simpelthen den mest skræmmende klovn nogensinde.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter