Cookie- og Privatlivspolitik

Sidste trailer til Skønheden og Udyret

Vær vor gæst

Stem op!
52
Stem ned!
0
(reset)

Walt Disney Pictures har offentliggjort en ny, og sidste, trailer for det kommende eventyr Skønheden og Udyret.

Fra traileren at dømme, ser det ud til at genindspilningen af Disney-klassikeren følger det oprindelige forlæg ret tæt. Vi ved, at der vil være et par nye sange og andre friske tiltag. Men plottet forbliver det samme.

’Skønheden og Udyret’ handler om Belle, der bliver taget til fange på et slot af et udyr. Men hun bliver venner med slottets fortryllede personale, og begynder at se igennem Udyrets farlige ydre, der gemmer på hjertet af en prins.

Emma Watson, der blev kendt som Hermione i Harry Potter-serien, spiller Belle, og Dan Stevens har rollen som Udyret.

Vi håber, at Disney denne gang har ramt plet med deres lange række af live-action genindspilninger. 'Skønheden og Udyret' synes umiddelbart at være den bedst egnede med sit koncentrerede drama.

Du kan læse mere om rækken af tegnefilmsklassikere fra Disney, der skal genindspilles her.

Skønheden og Udyret får premiere den 16. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Johnnyuser/335920

det virker som en shot for shot remake,
og hvis dette er tilfældt, så har vi en fantastisk film i den oprindelige Beauty and the Beast, hvor der er en bedre designet version af udyret.

plus en stor del af handlingen spoiles i traileren.
Der er delte meninger om Maleficent, men finansielt var den en succes og den prøvede at lave et nyt spin på en velkendt historie, hvilket jeg vil rose Disney for.

Desværre ser det ud til at Disney er begyndt at tage færre chancer i deres live action adaptations, hvilket vi så tidligere med Junglebogen, hvor der var tilføjet nogle enkelte scener og fjernet nogle andre, men hvor det stort set var den samme historie der blev fortalt, og derfor ikke var de store overraskelser.

Det ser desværre ud til at fortsætte i denne film.

Ann-Britt

.... MEGET!
Og ville være blevet mere end skuffet, hvis den afveg fra tegnefilmen.
Forventer at blive forført på samme måde som jeg blev (og forsat bliver det) af geninspillingen af "Askepot", som også er en vidunderlig historie og geninspilling.

Anonymuser/0

Er stor fan af tegnefilmen. Har nok passeret målgruppen for mange år siden, men se den, det skal jeg. Finder dog Dan Stevens lige så charmerende som en karklud, og slet ikke egnet til at spille udyret, som er en metafor for den undertrykte seksualitet og vildskab i mennesket. Emma Watson er fin til rollen; hun er køn, charmerende og talentet er vokset med alderen. Jeg gruer dog for Ewan Mcgregor; hans "franske" accent i de første trailere, var til at krumme tærer over.

Men umiddelbart ser filmen ud til at følge Disney-tegnefilmen flot.

Tullemor76

Nu er jeg i tvivl om det generelt er hans skuespilpræstationer du finder ucharmerende eller bare hans udseende. Personligt fandt jeg ham meget underholdende i både Downton Abbey og Nat på Museet 3 - men bevares vi har jo forskellig smag. Hvis det er udseendet som er problemet, ja så kan du jo glæde dig over, at han er pakket ind i speciel effects det meste af filmen og hans sande ansigt kun vises i ca. 15 min i løbet af hele filmen(men det kan jo i sig selv være nok, hvis man ikke kan tåle at se på manden.....) God fornøjelse med filmen når den tid kommer....
Med hensyn til undertrykte seksualitet og vildskab: Skal vi ikke bare blive enig om at det stadig er en familiefilm???

Anonymuser/0

Hvad tror du egentlig udyret er en metafor for? At Disney har filmatiserer den, ændrer heller ikke ved det faktum, at den tager udgangspunkt i et gammelt fransk "eventyr", som ikke børneegnet, som stort set alle de gamle eventyr er...

Fint du har en holdning, men jeg er ikke interesseret i hvad du synes om MINE holdninger. Fordi du har et crush på Dan Stevens og synes han er toppen af poppen, behøver jeg ikke at synes det, og ja, jeg synes stadig han er fejlcastet og uden charme.

Horsi

Jeg er gået frem og tilbage imellem om jeg troede det her var godt. For første gang føler jeg virkelig at jeg så Beauty and the Beast. Scenen med spejlet er fantastisk og de små forandringer ser okay ud selvom enkelte af dem, måske ikke er min smag.

Nikolaj

Jeg indrømmer gerne, at jeg så frem til filmen, gør stadig lidt. Men forventningerne er ikke så høje længere, efter trailerne. Den ser flot ud, men det virker ikke nydt. Jeg havde håbet på en lidt anden stil end den klassiske Disney film, som jeg virkelig holder af.

jonas

Så behøves jeg heller ikke at tage ind og se den i biografen. Føj hvor så den også led ud. Ad. Det er sirupskage overdrysset med 2 spande sukker. Jeg får sgu kvalme!

Linauser/774152

Hold nu op jeg GLÆDER mig!!!
Og så er jeg mega misundelig på Emma Watson, som får lov til at danse i den flotte eventyrlige gule kjole, som jeg drømte om da jeg var en lille pige :D

Synes det er fedt, at de har holdt sig ret godt op til tegnefilmen, da det personligt er en af farvoritterne fra Disney.
Og så hjælper det også på det, at skuespillerne virker til at være det rette cast.

Nimmy

Iiihh!!! Nu må den altså godt komme ud nu i biograferne! Jeg glæder mig så meget, som et lille barn, det er filmen jeg har ventet mest på, eller set frem til!!! Ej hvor jeg dog glæder mig!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.