Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Spider-Man: Homecoming

This is awesome!

Stem op!
26
Stem ned!
0
(reset)

Det seneste reboot af Spider-Man, med undertitlen Homecoming, har fået sin første trailer.

Tonen i traileren starter i det lette og komiske, hvor vi bl.a. bekræftes i, at Robert Downey Jr. er med som Tony Stark, der har en slags mentorrolle for Peter Parker. Efterfølgende skifter stemningen til en mere action-præget størrelse, når filmens skurk, The Vulture (spillet af Michael Keaton), præsenteres.

Tom Holland fik sin debut som Spider-Man i Captain America: Civil War, hvor han viste sig at være et af højdepunkterne i filmen.

Spider-Man: Homecoming får premiere den 6. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Synes det er VILDT irriterende at det skal være SÅ svært at lave en ordentlig Spider-Man film, især fordi han er den karakter jeg bedst kan lide hos Marvel. Der var ærligt talt ingen af de 5 forgående film med netsvingeren jeg synes var ham værdig. Det er ligesom om instruktørerne insisterer på pinlig humor, forkerte dragter, og fejlrettede evner. Ex.

Spider-Man 2002 :
Nej tak til den grønne gnoms robot agtige kostume, og desuden fremstiller P. Parker sine netskydere selv. Ellers har de ramt fuldkommen rigtigt med J.K. Simmons som J.J.J.

Spider-Man 2 2004 :
Ros for Alfred Molina's rolle som Dr. Otto Octavius, han var imponerende lavet, men simpelthen for meget øredøvende ulideligt falskt skrigeri i denne film, det er unødvendigt, og egentlig synes jeg kun Spider-Man bliver latterliggjort af hende den asiatiske hjemløse på hendes frygtelige cello.
Humoren rammer mig langt mere som ynkelig end sjov i denne trilogi.

Spider-Man 3 2007 :
Og den fortabte humor fortsætter desværre, jeg får det direkte dårligt af at se på Tobey skaber sig ned ad gaden fordi hans symbiotiske dragt ifølge instruktøren også lige skal have den evne at ophidse pigerne omkring ham. En symbiot han desuden også selv henter i rummet. Men måske ok at den ankommer selv, for at spare os for historien i den skjulte strid. Men skal vi lige overlade de græskar bomber til den gule djævel, og ikke Harry Osborn tak! Og siden hvornår har Sandmanden nu lært at flyve, ellers var Venom ok.

The Amazing Spider-Man 2012 :
Her håber man så et reboot vil give 'Spidey' nyt liv, men egentlig ikke. Jeg synes ikke at Andrew Garfield passer godt som P. Parker, han er alt for selvsikker og virker ik' særlig nørdet, hvilket altså overhovedet ikke passer på det billede af Parker jeg har fra serierne, der kunne jeg bedre lide Tobey's mere generte og beskedende adfærd. Man fornemmer lidt piger ikke er noget A. Garfield ville være genert over i modsætning til Parker fra serierne der knap tør tale til M. Jane. Men ellers ok de forholder sig nogenlunde til historien omkr. hans forældre. & Lizard er vel også ok lavet.

The Amazing Spider-Man 2 2014 :
Efter 4 skuffelser turde jeg knap nok se denne her, fordi jeg vidste den ville gøre mig mere irriteret end imponeret, og jeg fik ret, kan man nu ik' finde en hvid skuespiller til Elektro, ikke for at være racist, men hvorfor lave om på noget når de ikke behøver det, desuden var dragten også på et totalt vildspor. og hvad var det lige for et kæmpe robot kostume de smed Rhino ned i. Rhino, som jeg aldrig har set bære et skydevåben i serierne, men virker som en totalt skydegal 'transformer-looking' karakter i filmen.
Ærgeligt at en god skuespiller som Paul Giamatti vælger at sige god for det. Jeg kunne til gengæld godt lide at Gwen Stacy får lov at optræde som Parkers første kæreste, hvilke de 3 med Tobey fejlede.

Captain America: Civil War 2016 :
Så dukker der endelig en helt tredje op som Spider-Man i form af Tom Holland i Civil War. Og jeg har umiddelbart ingen indvendinger med hans rolle som P. Parker, det eneste der virkelig irriterer mig her, er at hans Tante May skal være så latterlig ung, hvilket aldrig er set i tegneserierne!

Spider-man Homecoming TRAILER :
Blev **** glad da jeg så traileren endelig kom, og umiddelbart ser det vel ok ud, kan ik' rigtigt sige mere da det kun er en trailer, udover at jeg godt nok aldrig har læst om at Parker skulle være interesseret i nogen mulat, eller for den sags skyld hænge ud med en lidt småtyk indianer looking dude i skolen. Synes altså igen at de pakker skurkene totalt ind i robot lignende kostumer, kan godt være det er svært at flyve uden liiidt high-tech, men giv da manden bare lidt farve så han i det mindste ligner Vulture fra tegneserien, ham ser du hverken ledninger eller kabler på. Godt det er Michael Keaton der har rollen, sej skuespiller. Jég forsøger med denne reboot at ignorere de tidligere film, men derfor kan de stadig godt holde sig korrekt til historien, hvis denne reboot går galt har de ligesom ødelagt Spider-mans intro til Avengers universet, da jeg regner med det er T. Holland der overtager den fra nu af, så det må bare ik' ske igen!
Jeg magter ikke flere reboots, & det tror jeg faktisk heller ikke andre Spider-Man fans har tid, temperament eller tålmodighed til. Så må de simpelthen sætte sig ned og læse lidt på lektien.
-Ik' flere ommere tak!

Marie

Øv, det lægger op til at Iron Man er en del med i den, og det synes jeg gør det mere til en Avengers film og ikke en Spiderman-film. Spiderman kan sagtens stå alene uden at have Iron Man som mentor...
Samtidig er det ret fedt, at filmen lægger op til at appellere mere til teenagere og alderen på skuespilleren til Peter Parker faktisk (næsten) svarer til karakterens.

Rasmus

Synes det generrer en hel del i traileren, at dette virker som historien om Miles Morales, men hvor man bare har fjernet ham helt, og bedt Peter Parker om at få denne oprindelses historie.
Er man ikke comic book entusiast får man her serveret en helt ny fortælling om Peter Parker. Men er man, så virker en masse af det her, en anelse bekendt - valget af Peter Parkere kammerat, hvordan han finder ud af at Peter Parker er Spider-Man, bl.a.
+ så ser trailerem virkeligt intetsigende ud, ellers er det nok bare mig der ikke gider mere Spider-Man, nu hvor vi allerede er igang med sjette film om den samme helt.
Nok den første Marvel film jeg ikke har tænkt mig at se.

Niclas Dalby

For at være ærlig har jeg ikke fundet Spiderman interessant siden Sam Raimi's Spiderman 2 fra 2004. Andrew Garfield virkede aldrig troværdig og de to seneste film med web-slyngeren som frontfigur var mildest talt skuffende.
Den korte tid Tom Holland havde i Civil War var dog lovende og det ser virkelig ud til Jon Watts og resten af holdet har fundet charmen frem igen med Homecoming. Fantastisk kemi mellem Holland og Robert Downey Jr. og nu håber jeg blot Michael Keaton's rolle ikke skuffer.

GiwizZeni

Sådan! Den sidder lige i skabet, både hvad angår action, humor i dialogen og karaktertegningen. Bring it on!

Kim

Ja: Spiderman og Marvel sammen !
Ja: Tom Holland er god som Spiderman, men...
Nej: ...ikke som Peter Parker.
Ja: Plottet ser meget lovende ud.
Ja: Michael Keaton/Vulture lover også rigtig godt.
NEJ: Udover Holland, Downey jr., Keaton og Rice, ser den øvrige casting ud til at vige MEGET langt fra troværdigt. Igen overskinner politisk korrekthed ønsket om at gengive personerne tro mod originalerne...*suk*...!

...men se den i biografen, det skal jeg da...! ;-)

Horsi

Det havde jeg ikke set komme. Jeg er ikke nogen Spider-Man fan så at jeg er så hevet ind af traileren overrasker det mig at de trækker så meget ind. Jeg vil måske lave en revudering og faktisk gå ind og se den. Forudsat at Sony holder nallerne væk fra produktions delen hvilket meget tyder på de gør.

Nickuser/656057

Som gammel Spiderman tegneserie fan, har jeg igennem tiden sat pris på samtlige af "hans" filmatiseringer.
( På nær Spiderman 3... )

Jeg har dog klart sat mest pris på de 2 sidste, meget bedre casting. Specifikt :
( Andrew Garfield, Emma Stone, Dennis Leary og Dane Dehaan )

Tom Holland ser dog ligeledes lovende ud, Michael Keaton har altid været gennemført ( Og Vulture i traileren ser BADASS ud )
Den kommende indfletning med resten af Marvel universet, og det faktum at Marvel Studios og Marvel Entertainment ( Sony/Columbia Pictures - Tak Wayne ) arbejder sammen om det. Så vi langt om længe kan få den fiktive fantastiske verden som den burde være i Marvel universet. Øger i høj grad forventningerne.

Homecomming, er i den grad en rammende titel - endelig hjemme blandt alle de andre helte - hvor han hører til!

Krydser fingre, og glæder mig til biografens velkomne mørke inden filmen starter :)

Jacob

Først og fremmest er jeg vild med valget af Vulture som skurk, da alle andres modstander i stor omfang bare er en ond udgave af dem selv, og Michael Keaton er som klippet ud af tegneserierne. Den her kunne godt vælte 'Doctor Strange' af pinden, og blive Marvel Studios' mest indbringende solofilm.

Wayne

Marvel Studios er kun co producer på filmen, det er Marvel Entertainment som er et Colombia/Sony firma som står bag og ejer rettighederne til Spiderman.

Men de samarbejder, som aldrig før - også derfor Iron Man/Tony Stark er blandet ind i historien.

Det er lidt som - If You Can't beat them, join them.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.