Maskeret hævner i København

Stemningsfyldt trailer til Underverden
Billede
(© Scanbox)

Selvtægtsmænd er ikke dem, der er flest af i dansk film, men det gør Fenar Ahmad noget ved i sin kommende film, Underverden, der har fået en ny - og meget stemningsfuld - trailer.

Dar Salim spiller hjertekirurgen Zaid, der afviser sin bror, som desperat har brug for penge til at betale nogle kriminelle typer. Da broren dagen efter findes gennembanket til døde, bliver Zaid ramt af slem skyldfølelse. Politiet kan ikke hjælpe med at finde gerningsmanden, så han tager sagen i egen hånd.

I bedste superheltestil træner han sig op til at blive en ustoppelig kampmaskine, og iført sort tøj er den maskerede hævner klar til at hævne sig på Københavns underverden.

'Underverden' kan i sin brutale stil sammenlignes med tv-serien 'Daredevil', men samtidig kommer den tæt på det kriminelle miljø i Hovedstaden på en måde, der sjældent er set siden Pusher-filmene.

Fenar Ahmad debuterede med Ækte Vare for to år siden, og han har givet genvalg til Ali Sivandi på rollelisten. Derudover har Stine Fischer Christensen og Roland Møller roller i filmen.

Underverden får premiere den 19. januar.

Underverden/Scanbox