Cookie- og Privatlivspolitik

Maskeret hævner i København

Stemningsfyldt trailer til Underverden

Stem op!
13
Stem ned!
0
(reset)

Selvtægtsmænd er ikke dem, der er flest af i dansk film, men det gør Fenar Ahmad noget ved i sin kommende film, Underverden, der har fået en ny - og meget stemningsfuld - trailer.

Dar Salim spiller hjertekirurgen Zaid, der afviser sin bror, som desperat har brug for penge til at betale nogle kriminelle typer. Da broren dagen efter findes gennembanket til døde, bliver Zaid ramt af slem skyldfølelse. Politiet kan ikke hjælpe med at finde gerningsmanden, så han tager sagen i egen hånd.

I bedste superheltestil træner han sig op til at blive en ustoppelig kampmaskine, og iført sort tøj er den maskerede hævner klar til at hævne sig på Københavns underverden.

'Underverden' kan i sin brutale stil sammenlignes med tv-serien 'Daredevil', men samtidig kommer den tæt på det kriminelle miljø i Hovedstaden på en måde, der sjældent er set siden Pusher-filmene.

Fenar Ahmad debuterede med Ækte Vare for to år siden, og han har givet genvalg til Ali Sivandi på rollelisten. Derudover har Stine Fischer Christensen og Roland Møller roller i filmen.

Underverden får premiere den 19. januar.

Underverden/Scanbox

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Det er altid med spændt forventning, at jeg går til et dansk forsøg på at gøre amerikanerne kunsten efter. Man har set SÅ mange af denne type film fra Hollywood, både gode og dårlige. Vi har herhjemme en helt anden filmtradition - og arbejder med meget mindre budgetter - hvilket gør at det tit bliver lidt pinligt når vi prøver at efterligne.
Men det her ser faktisk interessant ud. Gode kræfter foran og bag kameraet, gritty dansk realisme og (forhåbentlig) en god historie. Hvem ved, måske en ny 'Pusher'.
Jeg er i hvert fald klar på en tur ned i "Underverdenen"!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter