Cookie- og Privatlivspolitik

KING KONG!!!

"Is that a monkey?!"

Stem op!
35
Stem ned!
0
(reset)

Der er ankommet en ny trailer til Kong: Skull Island. Moralen er, at man skal lade gigantiske kæmpeaber være i fred.

Filmen handler om ekspedition til Skull Island, ligesom de fleste andre King Kong-film, hvor aben tilbedes som en gud, men den ikke er det eneste monster på øen.

Traileren er særdeles veloplagt, men det bedste er næsten filmens seneste plakat, hvis retrolook emmer af 80ernes videokiosker.

Den relativt ukendte Jordan Vogt-Robert står for instruktionen.

Kong: Skull Island
Kong: Skull Island får dansk premiere den 9. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jonas

Fed trailer, der ser ud til at blande King Kong med lidt Vietnamskrigsstemning. Bestemt værd at holde mere øje med! (Y)

TheDayDreamer

Jeg har altid elsket de såkaldte "Creature Features", og i særdeleshed fortællingen om King Kong! Peter Jacksons 2005-udgave af den klassiske historie står som en af mine absolutte yndlingsfilm. Men alle de forskellige film om King Kong myten har altid været forskellige udgaver af samme historie. Jeg har tit været nysgerrig omkring selve øen han kommer fra, og hans oprindelseshistorie - derfor var mit begejstringsniveau tårnhøjt da nyheden kom frem at der ville komme en ny film om Kong, ikke bare med en helt ny historie, men med info om netop selve Skull Island og Kongs baggrundshistorie!

Der findes en grafisk novelle derude som hedder "Kong of Skull Island", og lige da jeg hørte nyheden om filmen, troede jeg at det var denne novelle som ville blive oversat til film, men det viser sig at det er en anden historie filmen sigter efter at fortælle, men det gør den på ingen måde mindre spændende i mine øjne!

Hvis man har lyst, kan hjemmesiden til den grafiske novelle ses her: http://www.kongskullisland.com/

Derudover er der også en grafisk novelle som fungerer som en "companion book" til den her nye film - dvs selve historien fra filmen og bogform, og den kan købes her:
http://titanbooks.com/kong-skull-island-the-official-movie-novelization-...

Uden at tøve kan jeg nok sige, at denne film er den film jeg nogensinde har set mest frem til! Jeg har minutiøst fulgt med online for at få alle de små bidder fra produktionen at se som jeg kunne, og da jeg fandt ud af at den første teaser trailer ville blive vist ved dette års Comic-Con i sommers sad jeg limet til skærmen!

Den så sådan her ud:
https://www.youtube.com/watch?v=YAbI4w95cTE

Men producenterne har været gode til at hemmeligholde detaljer fra produktionen af filmen, for ikke at afsløre for meget, og derved ødelægge det for publikum (Den såkaldte "Mysetery Box"- approach, opkaldt sådan af J. J Abrahms) - og den tilgang er jeg selv STOR tilhænger af - men man når et vist punkt hvor man simpelthen bliver for nysgerrig og gerne vil se mere, og så kom nyheden om denne nye trailer, og samtidig blev der åbnet op for mysteriet på
www.discoverskullisland.com og
https://twitter.com/MONARCHSCIENCES - hvor der dagligt blev åbnet op for ledetråde op til trailerens udgivelse - og SÅ kom den!

- og nu da jeg har set den er jeg igen mættet på oplysninger i et stykke tid - for WAUW hvor leverer den på info og visuelt imput!

Producerne har været exceptionelt dygtige til at skabe bestemte stemninger i de to trailere:

Den første trailer giver via sin brug af musik og klipning et godt drillende indtryk af hvad der er i vente - den skaber en alvorlig og lidt dyster stemning, og Kongs ansigt teases lige akkurat i de sidste sekunder.

Trailer nr to er mere mere eventyrlig og lethjertet "bla. ved brug af sangen "Bad Moon Rising" i begyndelsen - og samtidig får vi her vores allerførste fulde blik af verdens 8nde vidunder: KING KONG! - en Kong som i denne fortælling er blevet gjort væsentlig større end han er normalt (men dette skyldes at det er planen at han skal kæmpe imod Godzilla i en film i 2020 - og hvis man ikke ville stå med et forklaringsproblem til den film, så skulle man lige gøre ham enorm - et faktum som jeg kun er med til at fremhæve mystikken omkring ham og hans gudelignende status)

Jeg elsker hvordan han beskrives som en ensom gud, og at vi mennesker ikke hører til på hans ø. I et meget interessant interview med direktoren Jordan Vogt-Roberets beskriver han hvordan hans vision af Kong er, og hvordan de har prøvet at fremstille ham:

http://www.ew.com/article/2016/11/10/kong-skull-island-first-look-movie-...

Normalt har jeg ikke noget imod at gå med andre i biografen - det er hyggeligt at se film med sine venner - men i de sjældne tilfælde hvor det er en film jeg VIRKELIG har set frem til og gerne vil nyde, så tager jeg ind og ser dem helt alene, og denne film hører uden tvivl med på den liste for mit vedkommende!

ALL HAIL THE KING!!

Joe

Glæder mig til denne film! Håber der er en after-credits scene med Godzilla ;)

CINEMANDRUP

En ny udødeligheds klassiker skal vi nok ikke regne den for at være, MEN som en yderst lovende blockbuster med et godt cast, gode effekter, visuelt imponerende og god underholdning skal den helt sikkert blive en kanon film at se i biografen. Det ser virkelig ud til at være en monster film af de gode.

Og thumbs up til plakaten. Den oser af 80'er nostalgi og har et dragende look som blot gør at jeg glæder mig endnu mere.

Jacob

Igen er økosystemet ikke blevet mindre bizart, men hvor en gigantisk abe er den førende hersker er alt vel tilladt, og en værdig modstander igen mod Godzilla.

Hønse

Ser meget frem til filmen, for den forrige var skide god :-)

Fauzia

Jeg vidste ikke, at der ville komme en ny King Kong film. Har den en forbindelse til den forrige film?

Nick

Nej, den har ingenting at gøre med de tidligere film. Dette er en helt ny fortolkning af King Kong, som forgår i samme univers som Godzilla(2014), og ja, de 2 legender mødes i 2020, i Godzilla vs. King Kong :)

Fauzia

Så blev jeg lige lidt klogere :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter