Cookie- og Privatlivspolitik

Harry Potter for voksne”

Vores interview med holdet bag Fantastiske skabninger

Stem op!
12
Stem ned!
0
(reset)

Harry Potter-forgængeren Fantastiske skabninger... og hvor de findes er aktuel i biografen, og i den anledning har vi talt med filmens instruktør, David Yates, hovedrolleindehaveren Eddie Redmayne, samt hans medspillere Katherine Waterston, Ezra Miller, Alison Sudol og Dan Fogler.

Få bl.a. svar på, hvad man egentlig lærer til tryllestavsundervisning, og hvorfor Daniel Radcliffe er misundelig på Eddie Redmayne i videoen ovenfor.

Historien foregår 70 år før Harry Potter starter i skole på Hogwarts og er baseret på J.K. Rowlings bog af samme navn. Filmen foregår i 1926, da magizoologen Newt Scamander ankommer til New York, der er præget af en stigende uro. Situationen intensiveres yderligere, da en del af Scamanders magiske væsner slipper løs fra hans kuffert. 

Fantastiske skabninger... og hvor de findes er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter