Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Valerian

Linda & Valentin ifølge Luc Besson

Stem op!
27
Stem ned!
0
(reset)

Vi er ret spændte på Luc Bessons kommende filmatisering af tegneserien om Linda og Valentin, og den første trailer til science fiction-eventyret bidrager yderligere til forventningerne.

Traileren viser de to rumtidsagenter, som originalt hedder Laureline og Valérian, og som spilles af Dane DeHaan og Cara Delevingne. Plottet afsløres der til gengæld ikke så meget af, og lige nu ved vi kun, at deres leder (Clive Owen) sender agenterne til den mangfoldige storby Alpha.

Luc Besson har bestemt øje for det visuelle, og traileren vækker blandt andet minder om instruktørens The Fifth Element.

Det er dog efterhånden mange år siden, at den franske instruktør har leveret en virkelig stærk film, så man kan kun krydse fingre for, at det sker med fortolkningen af Jean-Claude Mézières og Pierre Christin forlæg.

Valerian and the City of a Thousand Planets får premiere den 20. juli 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

S. Rico

Den seneste trailer ser fantastisk ud. Det ser ud til, at man virklig har kælet for det visuelle udtryk og skabt et sci-fi univers, der ikke ligner noget andet vi har set før.

Men, men, men! Valentin ligner jo en teenager på 17-18 år i den trailer. Jeg ved godt, at skuespilleren er langt ældre, men Valentin er altså uddannet rumagent og bør have en myndig fremtoning - og ikke ligne en gymnasieelev.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Lukasuser/1242662

Ja Tak! Krydser fingre for projektet. Men den skulle gerne ligge i gode hænder hos Luc Besson (visuelt, og forhåbentligt også historie-mæssigt)

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
JeffreyDeathrey

Er faktisk kun interesseret i at se filmem pga. Cara Delevingne, da hverken traileren eller selve handlingen, vækker nogen som helst interesse. Men prøv du at sige "Nej, jeg er overhovedet ikke interesseret" til hendes øjenbryn - for det kan jeg ikke.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Johnny

Jeg synes det virker utroligt lovende for filmen, at den - ud fra hvad man kan se i denne trailer - visuelt ligger rigtigt tæt op af forlægget.

Jeg kunne da uden problemer se mindst 8-10 klip i denne korte trailer, hvor jeg med det samme kunne sige hvor i tegneserien klippet var fra.

Et par hurtige eksempler er Marmakaerne (se panel 2, på side 7 af "Skyggernes ambassadør"), og slut panelet fra sidste side i tegneserien.

Et godt spørgsmål bliver så lidt, om den danske tekstning vi så engang ender med på filmen også vil tage udgangspunkt i den danske tegneserie oversættelse. Så vi får "Navlen" og ikke Centralpunktet eller hvad man nu kan finde på at oversætte Point Central med. Ligeledes "Gnavpotveksler fra Bluxt" etc.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Antaeus

Der er nok ingen chance for at de kan matche tegneserien, men den er også blandt det ypperligste i tegneserieverden. Lucas lånte bl.a. adskilleligt til Star Wars. Men kommer den bare i nærheden af tegnserien så kan det blive godt.

Jeg håber ikke de laver en Tintin, hvor de blandede tre historier sammen og ødelagde det hele.

Traileren virker lovende og jeg er helt sikkert at finde til premieren på så vigtig en film for tegneseriefans (nå ja og filmfans). Og så må man håbe på den gør det godt og kan åbne op for flere Linda og Valentin film samt en række andre at de store europæiske tegneserier, som jo ellers har gjort det notorisk dårligt på film.

Det sidste nye er bl.a. at Splint & Co. skulle blive filmatiseret og man har fundet skuespillerne til Kvik og Splint.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
Jacob

En række film har gang på gang vist at gode effekter ikke nødvendigvis dækker over indholdsløse historier, men håber at Luc Besson udviser noget national stolthed, og udnytter materialet i tegneserierne til fulde.

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)
GiwizZeni

Det hele kommer jo i sidste ende an på historie og karakterer. Tegneserieforlægget er super godt og meget fantasifyldt, så der er nok at tage af. Det skal bare behandles ordentligt!
Jeg glæder mig til at se hvad det ender med!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter