Cookie- og Privatlivspolitik

Vores interview med Kristen Stewart

Aktuel i Café Society

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Woody Allen er aktuel med Café Society, som har biografpremiere i denne uge.

Kristen Stewart har den ene hovedrolle, og vi mødte hende tidligere på året i Cannes, hvor komediedramaet var åbningsfilm på festivalen.

Skuespilleren, der slog igennem som Bella i Twilight-serien, har lagt teenagerollerne bag sig og er nu at finde i mere seriøse og ofte ret kunstnerisk anerkendte film. Senest altså som Woody Allens leading lady - en rolle som hun ikke selv havde regnet med, at hun ville få.

'Café Society' foregår i 1930'ernes Hollywood og følger den unge, kejtede newyorker, Bobby, som forsøger at skabe sig en karriere i den blomstrende filmbranche ved at arbejde for sin onkel, den succesfulde filmagent Phil.

Stewart spiller Vonnie, der er assistent til Phil, og som får til opgave at vise Bobby rundt i filmbyen. Det udvikler sig til en regulær romance mellem de to unge mennesker, men snart dukker en hemmelighed op, som kan true med at ende deres forhold.

Café Society får premiere den 6. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.