Trailerpremiere: Anti

Gutter, graffiti og guffere
Billede
(© Tobias Plass)

Vi kan som de første eksklusivt vise traileren til det danske ungdomsdrama Anti.

Filmen foregår i 1991, hvor teenagerne Simon og Frede er godt trætte af deres tilværelse i en lille forstad uden for København. Simon har talent for tegning, men bliver konstant mindet om, at han ikke kan bruge det til noget som helst.

Mødet med graffitikulturen ændrer til gengæld alt for Simon, og pludselig er der en kunstform, han kan udtrykke sig igennem. Vennerne tager til København, hvor de møder graffiti-crewet CHAOZ, hvor alt lader til at være noget nær perfekt med piger, fester og sex.

Simon tilslutter sig mod Fredes vilje gruppen, men finder hurtigt ud af, at intet er, som det ser ud til. Lederen af CHAOZ, Johan, dikterer alt, hvad der skal ske, men har selv intet talent. Da Simon beordres til at tage en kæmpe chance, risikerer han at miste både sin fremtid og venskabet til Frede.

Hovedrollen som Simon spilles af Stefan Hjort, der er kendt for sin musikkarriere i bandet Page Four. Det er hans første spillefilm, mens hans medspiller som Frede, Casper Kjær Jensen, har medvirket i bl.a. Antboy 3.

Anti får premiere den 10. november.