Cookie- og Privatlivspolitik

Natalie Portman som førstedame

Følelsesladet trailer til Jackie

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Det biografiske drama Jackie var i begyndelsen Black Swan-instruktøren Darren Aronofskys projekt, og hans daværende kæreste Rachel Weisz skulle have hovedrollen. Men forholdet brast, og han gav filmen videre til den chilenske instruktør, Pablo Larraín, der står bag den Oscar-nominerede No og kritikerroste El Club.

Larraín fik Natalie Portman med på holdet som titelkarakteren, og nu er den første, meget lovende trailer blevet offentliggjort af produktionsselskabet Fox Searchlight.

Filmen handler om dagene efter mordet på den amerikanske præsident John F. Kennedy den 22. november 1963, hvor Jackie Kennedy forsøger at navigere gennem sine børns og egen sorg, alt imens hun er samlingspunkt for en hel nations tragedie.

I trailerens sidste scene sidder den ærbødige præsidentfrue i sin blodplettede spadseredragt ved siden af kisten, der indeholder hendes nyligt afdøde mand, hvor man, i en voice-over, kan høre hende tale om Camelot.

Jackie brugte udtrykket, der henviser til den kendte legende om Kong Arthur og Ridderne af det runde bord, i et interview umiddelbart efter præsidentens død. Camelot var Kong Arthurs slot, og referencen blev efterfølgende benyttet flittigt til at beskrive den ikoniske leders tid, der aldrig kan gentages.

Jackie får premiere den 12. januar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rene

So mickey skriver.. Det eneste der skal gøre den film god er da frøken portman :) Hun er sgu top notch i alle aspekter! :)

Jonas

Har været fascineret af Kennedy-klanen i mange år, så jeg er spændt på, om denne her film kan finde en interessant vinkel ved mere at fokusere på Jackie Kennedy end hendes mand. Natalie Portman er en fantastisk skuespillerinde, men er i tvivl om, hvorvidt hun vil gøre det bedere end Katie Holmes, der portrætterede Jackie og hendes tid som førstedame i den fantastiske tv-serie The Kennedies (som jeg varmt kan anbefale til alle, der leder efter et friskt take på Kennedy-familien).

Mickey

synes traileren ser okay ud,men en HEL film on en præsidentfrue?? Er godt nok ikke sikker på at dét er en god premis, men Natalie Portman er en fantastisk skuespillerinde (og en fryd for øjet) så den skal vel have en chance ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.