Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til Guardians of the Galaxy Vol. 2

Star-Lord er tilbage!

Stem op!
66
Stem ned!
0
(reset)

Den første teaser til superheltefilmen Guardians of the Galaxy Vol. 2 er netop blevet offentliggjort sammen med en plakat.

Peter Quill (Chris Pratt), også kendt som Star-Lord, vender tilbage sammen med sine medsammensvorne vogtere, og i teaseren får man også et lille glimt af træmanden Groot i ministørrelse.

Efterfølgeren til Guardians of the Galaxy handler om den aparte gruppes videre eventyr, der bl.a. indebærer et møde med Star-Lords far, planeten Ego, spillet af Kurt Russell.

Guardians of the Galaxy Vol. 2 får premiere den 4. maj 2017.

Marvel Studios

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

Så lækkert at se den nye trailer til GoTG 2. Elsker simpelthen den første film, og har allerede set den 4 gange tror jeg. Det er så sjovt et univers, flot og fyldt med pudsige indfald og uhøjtidlig humor. Glæder mig især til at se mere til baby Groot, og Star Lords far. Det kan ikke blive andet end godt :)

Jonas

Har ikke været så spændt på en Marvelfilm i 100 år og en sommer! Glæder mig meget til et gensyn med alle de skønne figurer og deres univers.

Linauser/774152

Der er sat et kæmpe kryds i kalenderen den 4.maj 2017 -
Det bliver en god dag!

Julie

Glæder mig allerede mega meget! og der er bare alt for lang ventetid, typisk...

Men hold fast hvor er lille mini Groot sød :D

Niclas Dalby

Jeg er selv ved at blive ramt af en hvis mængde superhelte-træthed, men med Guardians virker det virkelig til Gunn har fundet den hellige gral. Stort set alle DC film minder om hinanden og det samme kan nogenlunde siges om Marvel, så det er fantastisk endelig at se noget, der føles unikt (Selv i denne lille teaser).

2'eren har selvfølgelig den ulempe at leve op til den enorme succes 1'eren viste sig at være (En worldwide box office på hele 773,312,399 dollars), men det kan samtidig også være det, der gør 2'eren bedre - Gunn og resten af holdet ved nu hvor meget folk holder af dette slæng, hvilket tvinger dem til at gøre det hele bedre.

Det er samtidig en yderst interessant idé at filmatisere Ego!

Horsi

Jeg er enig at det ser fedt ud. At den har så meget at leve up til og at det heldigvis ser fedt ud. Jeg er dog ikke enig i at Marvel filmene ligner hinanden. Det er vidt forskellige film med vidt forskellige cast og temaer. Men hvis du er ude efter noget andet hos Marvel har du så overvejet Doctor Strange. Den ser vild og anderledes ud.

Niclas Dalby

Når jeg siger Marvel filmene ligner hinanden, så er det mest strukturen og historien jeg snakker om der. De gør det rigtig godt med castet og især Black Panther ser jeg meget frem til. Jeg har bestemt også øjnene op for Doctor Strange, som helt klart skal ses.
Jeg har lige genset Civil War og jeg synes stadig den er helt fantastisk på trods af den følger en ganske kendt formular inden for Marvel-verden.

Horsi

Jeg ved ikke om jeg er enig på det med historien. Bare i Captain America er den første film en krigsfilm hvor skurken er Hydra hvor baserne skal nedlægges. Så kommer nr. 2 som er langt mere en spion film som stiller skarp på moderne spørgsmål som overvågning og sikkerhed vs frihed og som fokusere på skjulte fjender der infiltrere deres fjender. Tredje film er så om følgerne af den og andre film og som handler om når bæret flyder over fordi en har hældt for meget vand i det med vilje. Jeg glæder mig til at se Doctor Strange og skal faktisk til London for at se den tidligere.

Jacob

Den første ramte publikum som et lyn fra en klar himmel, så forhåbningerne til James Gunn's sequel er nu anderledes høje. Men hvis nogen kan få idéen om en levende planet til at virke, så er det absolut det univers, hvor galaksens mest mærkværdige superheltehold hører hjemme.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.