Cookie- og Privatlivspolitik

90er-fænomen får trailer

It's morphin' time!

Stem op!
18
Stem ned!
0
(reset)

Hollywood har længe genbesøgt 80ernes største popkulturelle fænomener. Nu er turen kommet til 90erne, og den første trailer til Power Rangers er online.

Historien følger en håndfuld udstødte teenagere, der udstyres med en række særlige evner, som de først skal lære at styre og dernæst bruge i kampen mod det onde (personificeret af Elizabeth Banks).

Teaser-traileren holder igen med de farvestrålende dragter, kendt fra tv-serien der debuterede i 1993, og fokuserer i stedet på at introducere de kommende helte spillet af Naomi Scott, Dacre Montgomery, Ludi Lin, RJ Cyler og Becky G.

Dean Israelite, manden bag tidsrejsefilmen Project Almanac, har instrueret.

Power Rangers får biografpremiere den 6. april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Rene

Altså for os der voksede op med power rangers, så er der intet grinagtigt i det! :D Bevares, ville nok være svært at se et afsnit i dag fra ende til anden, men lad os nu glemme det! Fed nok trailer og glæder mig til at se hvad de kan gøre ved den!

Jacob

Altså, kan man se bort fra det grinagtige i den oprindelige serie, og kun bedømmer den her genoplivning for sig selv, så ud fra traileren har de nok fat i det rigtige. Det er dog svært at ikke at lade være at trække på smilebåndet ;-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.