Cookie- og Privatlivspolitik

Hvilken gyser ser mest uhyggelig ud?

2 gysere får trailer

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Hvis Blair Witch har fået dig i gyserhumør, så er du heldig: Der er netop udkommet trailers til både Annabelle 2 og The Bye Bye Man.

'Annabelle 2' er opfølgeren til Annabelle fra 2014. I to'eren er den grusomme dukke tilbage for at sprede død og ødelæggelse hos endnu en familie.

Denne gang vender Annabelle sig mod sin egen skaber og hans kone, hvis datter døde flere år forinden. Samtidig har parret besøg af en nonne og nogle forældreløse børn, som også bliver inddraget i dukkens uhyggelige leg.

Miranda Otto, Stephanie Sigman, Anthony LaPaglia og Talitha Bateman medvirker i filmen.

'The Bye Bye Man' handler om tre uheldige universitetsstuderende, spillet af Douglas Smith, Lucien Laviscount og Cressida Bonas, der flytter ind i et gammelt hus, hvor de bliver terroriseret af en overnaturlig skabning.

Doug Jones er "The Bye Bye Man" - den uhyggelige skikkelse, som man hverken må nævne eller tænke på... for så kommer han. Filmens cast tæller desuden Carrie-Anne Moss og Faye Dunaway.

The Bye Bye Man får premiere den 8. december 2016.
Annabelle 2 får premiere den 18. maj 2017.

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Det er mig ubegribeligt at de intelligente gysere, der både er kritikkerroste og blev publikumssucceser i USA, ikke kommer i biograferne herhjemme. Hvad blev der af bla. 'The Babadook', 'The Witch' og 'Green Room'?
Hvad er det for hjernedøde idioter der forbigår disse originale og interessante film, men i stedet indkøber latterlige samlebånds gyser/thriller som ovenstående 'Annabelle 2'? Eller 'Ouija 2' og 'When The Bough Breaks'?
Har de overhovedet ikke styr på hvad der er godt? Det virker som om filmdistributørerne overhovedet ikke følger med i hvad der sker indenfor genren eller hvilke film der skaber hype. Hvor er det "filmen knækker"?

CINEMANDRUP

Annabelle skuffede fælt som gyser og bød desværre ikke på den ventede skræmme faktor/kuldegys fornemmelse, som jeg havde set frem til. Det var en lidt svag gyser for min smag, da denne dukke bare ikke er skræmmende.

Håber at de har oppet sig med toeren og selvom teaseren ser stemningspræget godt ud, lader jeg mig ikke opsluge så let denne gang. Nu vil jeg gerne positivt overraskes over Annabelle 2 for der er noget at råde bod på for etteren.

Derimod syntes jeg, at the Bye Bye Man ser frisk ud og den kunne godt lokke mig et smut i biffen

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.