Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Oasis-dokumentar

"It was fucking biblical."

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Hvad enten man elsker eller hader Oasis, er bandet indbegrebet af 90ernes britpop. Om få uger er der premiere på dokumentaren Supersonic, og den første trailer er netop udkommet.

I 1994 brød Oasis gennem lydmuren med 'Definitely Maybe', der blev det hurtigst sælgende debutalbum i britisk musikhistorie. Allerede året efter gjorde bandet det umulige, da '(What's the Story) Morning Glory' gjorde Oasis til en verdensomspændende fænomen.

Herefter gik det, som den slags gør. Den enorme kommercielle og kunsteriske succes førte til stofmisbrug, skandaler og uendelige skænderier mellem de to brødre og frontfigurer, Noel og Liam Gallagher. Alligevel blev det til syv albums, før Oasis endelig lukkede ned i 2009.

Nu får man altså hele historien i den officielle dokumentar, godkendt af Gallagher-brødrene selv, produceret af holdet bag Oscar-vinderen Amy.

De fleste kender måske hovedtrækkene, men traileren ser ud til at byde masser af nyt materiale, klip fra de helt unge dage samt en god portion 90er-nostalgi.

Supersonic får biografpremiere den 13. oktober.

Oasis - Maine Road 1996 ©4D Films Ltd

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.