Cookie- og Privatlivspolitik

Første kig på Lego Ninjago-universet

Mester Wu vs. kung fu-kylling

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)

Første kig på universet i The Lego Ninjago Movie er landet i form af et klip fra kortfilmen 'The Master: A Lego Ninjago Short', der vises før animationsfilmen Storkene, når den kommer i biografen i efteråret.

I animationsfilmen, 'The Lego Ninjago Movie', skal seks unge ninjaer beskytte deres hjem, Ninjago. Om natten er de talentfulde krigere, der bruger deres mange evner i kampen mod både monstre og onde skurke. Men om dagen er de helt normale teenagere med alle de problemer, det kan medføre.

Udover Jackie Chan, der lægger stemme til Mester Wu i klippet, er der også stemmepræstationer fra bl.a. Dave Franco og Olivia Munn i spillefilmen.

Filmen kommer til at være i samme stil som både LEGO Filmen - Et klodset eventyr og The Lego Batman Movie, der får premiere i starten af 2017.

The Lego Ninjago Movie får premiere den 21. September 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
peter wichmann

Glæder mig til at se den

Jacob

Modsat LEGO's tv-serier er jeg vild med at deres film, til gengæld fuldstændig ligner det hele er lavet i de farverige klodser. Jeg forstår mig ikke rigtig på Ninjago-universet, men fans af ninjaerne skal nok blive begejstret.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter