Cookie- og Privatlivspolitik

Er Ben Affleck den nye Scarface?

Se traileren til Lev om natten

Stem op!
25
Stem ned!
0
(reset)

Ben Affleck synes at være en af de travleste herrer i Hollywood. Ikke nok med, at han bekæmper forbrydere som Batman i flere DC Comics-filmatiseringer, så instruerer, skriver og spiller han med i sine egne film sideløbende.

Lev om natten er Afflecks seneste værk bag og foran kameraet, og den første trailer er netop udkommet.

Gangsterfilmen foregår i 1920ernes USA, mens der er spiritusforbud. Det afholder dog ikke en betragtelig mængde suspekte typer fra at undvige loven og tjene gode penge på at importere sprut.

Joe Coughlin er en af disse, men selv for forbrydere gælder der et regelsæt, og dette kodeks bryder Joe, da han stjæler fra en gangsterboss. Efter at være blevet sat godt og grundigt på plads, sætter Joe ud på en mission for at stige i graderne i Bostons underverden for i sidste ende at få hævn.

Filmen er baseret på en roman af Dennis Lehane, og den ligner god, gammeldags gangsterunderholdning i tradition med Scarface.

Rollelisten ser solid ud med Scott Eastwood, Elle Fanning, Zoe Saldana, Sienna Miller, Brendan Gleeson og Chris Cooper blandt ensemblet.

Lev om natten får premiere den 19. februar 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jacob

Måske lidt optimistisk at tænke den opnår samme status som 'Scarface', men Ben Affleck viser igen at han er en dygtig instruktør/skribent, og kan ligge ansigtet i de rette folder.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.