Cookie- og Privatlivspolitik

Nyt klip fra Ouija-prequel

Historien bag ondskaben

Stem op!
16
Stem ned!
0
(reset)

Åndebrættet har længe været roden til mange gyserhistorier, og selve konceptet fik sin egen spillefilm i 2014 med filmen, Ouija. Nu er efterfølgeren på vej og et nyt tv-spot giver et indblik i, hvad vi kan forvente af 'Ouija: Origin of Evil'.

Handlingen fokuserer på den ondskab, som en gruppe uheldige unge oplevede i 2014. Historien tager os tilbage til 1967, hvor en en mor og hendes to døtre kører et svindelnummer med åndekontakt. En dag inviterer de pludseligt ægte ondskab ind i huset, og langsomt invaderes familien af en mystisk tilstedeværelse.

Filmen er indtil videre ikke programsat til danske biografer, men bliver lanceret i USA til oktober. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter