Cookie- og Privatlivspolitik

Første trailer til Rogue One: A Star Wars Story

Årets fedeste forfilm?

Stem op!
38
Stem ned!
0
(reset)

Den første egentlige trailer er kommet til spinoff-filmen Rogue One: A Star Wars Story, og den varsler en fortælling med samme mørke tone som seriens måske mest anerkendte film, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back.

Filmen handler om en gruppe rebeller, der drager på en farlig mission for at skaffe papirerne over Imperiets mægtigste våben, Dødsstjernen. I traileren kan vi se, at Felicity Jones' karakter, Jyn Erso, samler sit hold af hårdkogte krigere, hvilket også bliver nødvendigt over for den overlegne fjende.

Traileren introducerer også en ny droid, der på bedste C-3PO-manér kalkulerer (i dette tilfælde dårlige) odds for overlevelse, og endelig optræder selveste Darth Vader til sidst i klippet. Ikke at denne afsløring er vildt nødvendig, for på dette tidspunkt er man allerede overbevist: Dette er en af årets fedeste trailers!

Mads Mikkelsen spiller Felicity Jones' far, men ham må vi vente med at se i levende live til senere forfilm. Du kan til gengæld se et billede af ham i en tidligere nyhed.

Rogue One: A Star Wars Story får premiere den 14. december.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob

Dark Helmet til sidst...

Kim

Nok årets underdrivelse - men det tyder VIRKELIG godt...!!! :-)

Joe

Ser alt for fedt ud med stilen! Jeg glæder mig meget mere til jul nu, efter at have set det her!

Jonas

Fed og stemningsfuld trailer! Glæder mig til at se mere til perioden mellem Episode III og VI. Ud fra traileren ser det ud til, at stemningen er nogenlunde den samme som i The Force Awakens, hvilket bestemt ikke er dårligt.

Wayne

Det føles langt mere rigtigt end TFA.

Bare det snart var jul....

Nikolaj

Super fed trailer, kan ikke vente?

CINEMANDRUP

Dette ser ud til at kaste en masse lys over hvad der gik forud for 'A New Hope' og præcis som Jacob også påpeger, glæder jeg mig også til hvad forhistorien er.

Det ser ihvertfald virkeligt lækkert ud og så bliver det spændende at se hvor mange af vores elskede karakterer der viser deres ansigt udover alle de nye. Havde lidt håbet at Mads Mikkelsen også var tilstede i denne trailer, men det må åbenbart vente. Der er dog en bestemt karakter som lige viser at han er tilstede i filmen til allersidst i traileren:-)

Jacob

I 'A New Hope' bliver man nærmest kastet hjælpeløst ind i begivenhederne, og glæder mig meget til at der nu kastes lys over historien, som leder op til Prinsesse Leias flugt med planerne over Dødsstjernen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter