Første trailer til Rogue One: A Star Wars Story

Årets fedeste forfilm?
Billede
(© Walt Disney Pictures)

Den første egentlige trailer er kommet til spinoff-filmen Rogue One: A Star Wars Story, og den varsler en fortælling med samme mørke tone som seriens måske mest anerkendte film, Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back.

Filmen handler om en gruppe rebeller, der drager på en farlig mission for at skaffe papirerne over Imperiets mægtigste våben, Dødsstjernen. I traileren kan vi se, at Felicity Jones' karakter, Jyn Erso, samler sit hold af hårdkogte krigere, hvilket også bliver nødvendigt over for den overlegne fjende.

Traileren introducerer også en ny droid, der på bedste C-3PO-manér kalkulerer (i dette tilfælde dårlige) odds for overlevelse, og endelig optræder selveste Darth Vader til sidst i klippet. Ikke at denne afsløring er vildt nødvendig, for på dette tidspunkt er man allerede overbevist: Dette er en af årets fedeste trailers!

Mads Mikkelsen spiller Felicity Jones' far, men ham må vi vente med at se i levende live til senere forfilm. Du kan til gengæld se et billede af ham i en tidligere nyhed.

Rogue One: A Star Wars Story får premiere den 14. december.