Cookie- og Privatlivspolitik

Episk action-eventyr med Matt Damon

Trailer til The Great Wall

Stem op!
686
Stem ned!
0
(reset)

Den kinesiske mur blev ikke bygget for at holde andre mennesker ude, men nogle helt andre væsener. Det antydes i hvert fald kraftigt i den første trailer til The Great Wall.

Matt Damon spiller en vestlig kriger, der havner midt i byggeriet af det enorme fæstningsværk og samtidig må tage kampen op mod en usædvanlig fjende.

Adventure-filmen er instrueret af Yimou Zhang. Det betyder en række visuelt overdådige kampscener, som den kinesiske instruktør tidligere har praktiseret i film som Hero og House of Flying Daggers.

The Great Wall får premiere den 23. februar.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Simon

Gad vide, om Matt Damons karakter får monstrene til at betale for Den Kinesiske Mur?? ;)

Anyways, hvid hovedperson i Kina eller ej, jeg syntes nu den ser enormt spændende ud!

Mickey

da dette ikke er den typiske slags film man fidner Matt Damon i.
Jeg er sikker på at mange vil komme med den klassiske "ej så er der endnu en hvis mand som redder dagen i Asien" Men jég høre altså til dem som er ret ligeglade med alt det politisk korrekte bavl -jeg vile bare gerne se en god og underholdende film, og dette ligner i hvert fald en underholdning!
Derudover, så bliver det også fedt at se Pedro Pascal i en stor rolle igen. Til dem der ikke er klar over det, så spillede han Prins Oberyn i Game Of Thrones sæson 4, og han var helt klart en af de bedste i dét cast :)

CINEMANDRUP

Al respekt for at en skuespiller forsøger sig i mange afvekslende roller og Matt Damon skal nok gøre det godt i denne, men det virker oprigtigt til at en film som denne, blot bliver endnu en fantasy film som går i glemmebogen blandt de mange.
Den skal nok skabe hype og indkassere en god sum, men noget mindeværdigt værk, tror jeg nu ikke vi skal regne med.

Jacob

Det her bliver bare endnu en som omtalt fantasyfilm i den endeløse række af den type film, hvor et kendt, og ikke mindst hvidt, ansigt kan letomsættes til millioner af dollars af det i dag umættelige, kinesiske marked. For ikke at tale om endnu et lands myter forvandles til forkvaklede CGI-væsner, som mainstream filmbranchen mener at de bør være. Det eneste "great" her er nok det sikkert skyhøje budget.

Jonas

Troede i første omgang, at der var tale om historisk fiktion, men traileren antyder, at der mere er tale om historisk fantasy?

Men et kinesisk-amerikansk filmsamarbejde lyder spændende, og Matt Damon er jo en skuespiller af format, så mon ikke den alligevel er lidt værd at se?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter