Cookie- og Privatlivspolitik

Nynazisten Daniel Radcliffe

Første trailer til Imperium

Stem op!
281
Stem ned!
0
(reset)

Daniel Radcliffe spiller en undercover FBI-agent, der skal infiltrere en gruppe nynazister, i filmen ’Imperium’. Traileren afslører hans følelsesmæssige kvaler ved at indgå i fællesskabet og faren ved at blive afsløret.

Debutanten Daniel Ragussis instruerer filmen, der kan minde om American History X, men ud fra traileren ikke helt formår at finde samme følelsesmæssige råhed.

Rollevalget kan måske virke kontroversielt, men Daniel Radcliffe har efterhånden en del film bag sig, der understøtter hans forsøg på at fralægge Harry Potter-karakteren.

Imperium er endnu ikke planlagt til dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Yasmin

Jeg synes denne trailer giver mig kuldegysninger. Skuespillet ser fantatisk ud og det er bare et fedt emne at hive fat i. Elsker at han tager de mere skæve og mørke roller.

Jonas

Ser virkelig spændende ud! Håber, at den får dansk biografpremiere.

Mickey

Efter Harry Potter, så synes jeg virkelig at Radcliffe er en af de skuespillere som har udfordret sig selv mest. Hans film har bare ikke lignet hinanden, og rollerne er meget dybe og komplekse.
Han har lavet flere gode, men denne film kunne godt gå hen og blive hans højdepunkt siden Potter-sagaen...

Jacob

Det er fedt at han stadig er temmelig aktiv efter Harry Potter, og virkelig prøver kræfter med en masse forskellige typer film.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter