Cookie- og Privatlivspolitik

Drengen og trækæmpen

Ny trailer til A Monster Calls

Stem op!
176
Stem ned!
0
(reset)

Vi glæder os meget til J.A. Bayonas kommende eventyrfilm, A Monster Calls, og igen imponeres man over det visuelle i den nye og hidtil længste trailer.

Drengen Connor O’Malley føler sig isoleret, skyldig og mest af alt vred. Han bliver mobbet i skolen, og hjemme kæmper moren med sygdom. Men en dag kommer der et vaskeægte monster forbi, der tvinger ham til at gøre noget uventet: Fortælle sandheden om sit liv.

Oscar-nominerede Felicity Jones spiller moren, mens Liam Neeson lægger stemme til træmonstret fra titlen. Derudover er der roller til Sigourney Weaver, Tobey Kebbell og unge Lewis MacDougall som Connor.

A Monster Calls får premiere den 27. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

Mikkel Poulsen

Runger Liam Neesons dybt liggende stemme når træ monsteret kommer til live i trailer udenfor Connor's vindue oppe på bakken! jeg elsker bogen og trailer her ser rigtig fed ud fantastisk smukt, jeg kan ikke vente med og se den. Bogen har en stærk holdning fyldt med kærlighed sorg og død i skulle til og læse den så ville i forstå hvorfor, jeg græd da jeg så traileren her pga Felicity Jones's rolle hun er et perfekt valg som moderen og hendes ansigt ville bestemt blive kendt i 2016 både i Inferno som Dr. Sienna Brooks 13 Oktober, og A Monster Calls som den syge mor 27 Oktober, også i A Rogue One: A Star Wars Story 16 December som Jyn Erso, samt. Liam Neeson som titel rollen A Monster Calls + Sigourney Weaver og Toby Kebbell om ikke andet er jeg klar til og indtage biografen salen når den lander i alverdens biografer 27 Oktober, den ligger op til et vaske ægte mørk fantasy drama! jeg glæder mig! jeg har set frem til denne her film rigtig længe, lige siden jeg læste at de gik igang med indspilningerne til den i 2014!

Stem op!
0
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter