Cookie- og Privatlivspolitik

Piloten Tom Hanks redder 155 passagerer

Trailer til biografisk drama af Clint Eastwood

Stem op!
156
Stem ned!
0
(reset)

Den virkelige historie om piloten Chesley Sullenberger, der i 2009 fik heltestatus efter at have landet et passagerfly på Hudson River, bliver til film. Miraklet på Hudsonfloden har fået sin første trailer, der kan ses foroven.

Tom Hanks spiller hovedrollen i en film, der kan minde om Flight med Denzel Washington, og begge dramaer er fælles om at skildre en mirakuløs redning samt de efterfølgende konsekvenser heraf.

Clint Eastwood instruerer det autentiske drama, og det er hans første samarbejde med 59-årige Hanks. Rollelisten inkluderer desuden Laura Linney og Aaron Eckhart.

Miraklet på Hudsonfloden får biografpremiere den 8. september.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
philip

Det handler om at flyet ved uheld selvfølgelig, fløj ind i et antal fugle (af en slags) og derved at den ene flymotor gik i brand / døde.

Dertil at det så skulle være sikkert at flyve tilbage til lufthavnen i forhold til at vælge floden, var så at man jo mistede flyet og det vist var et kæmpe tab for fly selskabet. I stedet for at lykønske piloten for at rede alle passagerer om bord.

Så helt sikkert en spændingsfyldt film med drama.

Nikolaj

Jeg husker ret tydeligt dagen, hvor flybegivenheden skete, men jeg må også ærligt indrømme, at jeg ikke andet noget som helst om resten af historien. Men jeg skal da klart blive klogere på det, når nu Eastwood og Hanks står bag filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter