Cookie- og Privatlivspolitik

Nikolaj Lie Kaas i middelalder-action

Game of Kings

Stem op!
147
Stem ned!
0
(reset)

Nikolaj Lie Kaas spiller en ond ridder i middelalderfilmen Den sidste konge, og ovenfor kan du se traileren til den norske produktion.

Action-eventyret foregår i år 1204, hvor en borgerkrig hærger Norge. På den ene side står Birkebeinerne, der indædt bekriges af Baglerne på den anden side. De fjendtlige Baglere bliver støttet af danskerne og den rige pavekirke.

Birkebeinernes konge slås ihjel, og deres modstandere tror, de har udraderet den royale slægt. Men kongen har fået en uægte søn, der nu må findes og reddes fra den sikre død. 

Udover Lie Kaas kan man opleve Søren Pilmark som en ond biskop og Jakob Oftebro, der spiller en af de tapre Birkebeinere.

Den sidste konge har dansk premiere den 14. juli.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Horsi

Jeg er interesseret. Jeg er også vild med om ideen med en film der ikke komemer fra Holywood med deres forskruede ideer om historie. Jeg håber de har opnået et par historie bøger før de skrev manuskriftet og at vi nogle gode lokation shots fra det smukke Norge. Regner med at se den.

Dunbar

Jeg havde slet ikke hørt om den her film, men jeg synes ærlig talt, at det ser meget godt ud indtil videre i traileren. Dén vil jeg se frem til! :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter