Cookie- og Privatlivspolitik

Mande-strippere slås mod flyvende hajer

Teaser til Sharknado 4

Stem op!
217
Stem ned!
0
(reset)

Efterfølgeren til de tre mesterværker, 'Sharknado: Heart of Sharkness', 'Sharknado 2: The Second One' og 'Sharknado 3: Oh Hell No!', har fået sin første teaser.

'Sharknado 4: The 4th Awakens' foregår denne gang (ikke i en galakse langt, langt borte) men i Las Vegas, hvilket ligger op til et hav af opfindsomme sammenstød - såsom mandlige strippere, der bruger sine "fordele" til at bekæmpe hajer.

Ian Ziering, Tara Reid og David Hasselhoff er blandt de, der vender tilbage til den gale franchise.

Sharknado 4: The 4th Awakens får ikke dansk biografpremiere.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
TheGreatAngel

Men, det er dog mesterværker og når det så er sagt synes jeg ikke det er fordi de er synderligt fede, så den første og mistede FULDSTÆNDIG interessen for de andre, men er selv film-mager og går op det, så det er min undskyldning ;)
Det ligger til navnet at filmen skal være dårligt lavet med effekterne og indeholde en ringe historie med merkant skod skuespil, og ligesom "the room" som man bare grinte af pga. den er verdens dårligste film, så er det her også noget man kan lide at se (for nogle) fordi de er så dårlige at de er gode (filmlogik) Det er seernes skyld at de er blevet til såkaldte "mesterværker" intet andet :)

CINEMANDRUP

At noget så usselt og ringe kan spinde flere film af sig er utroligt. Men der er åbenbart et publikum, som elsker at krumme tæer over så dårlige film så de kan sidde og få et "grineflip" over hvor dårlige effekter, historie, sceneri, manuskript osv. som disse film rummer.

Det værste af det hele er at dette har fortsat længe nok, til at der går kult i den og så stopper det sku aldrig.

Det er et yppert fail at kalde disse film meterværker, men mon ikke Stine har skrevet indlægget med et glimt i øjet af sarkasme;-)

Stine Teglgaard

mon ikke :)

jan

Sikke en bunke lort, ja undskyld mit franske sprog

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter