Cookie- og Privatlivspolitik

Helen Mirrens hyldest til Alan Rickman

"Han var en intelligent skuespiller"

Stem op!
252
Stem ned!
0
(reset)

Alan Rickmans sidste fysiske rolle er i den premiereaktuelle Eye in the Sky, hvor han spiller en militærleder med overordentligt store dilemmaer. Rickman døde i januar, 69 år gammel.

I forbindelse med, at vi talte med Helen Mirren og instruktøren Gavin Hood om 'Eye in the Sky', spurgte vi, hvad der gjorde Alan Rickman til en så god skuespiller.

Svarene var respektfulde og fremhæver hans intelligens, varme og interesse for politik.

Rickman kan opleves en enkelt gang mere i biografen som stemme i eventyrfilmen Alice i Eventyrland: Bag spejlet, der får premiere den 26. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
GiwizZeni

Jeg så i aftes 'Eye in the Sky' og blev igen mindet om hvilket tab det er at Alan Rickman døde. Han var så seriøs og dygtig en karakterskuespiller. Han gav selv den mindste birolle en uhørt dybte og indlevelse. En skuespiller der altid formåede at løfte filmen han var med i op på et højere niveau. Men det jeg nok savner mest er hans karakteristiske stemme. Ikke så mærkeligt at han ofte blev brugt til at lægge stemme til animation. Så fantastisk! Jeg ville med glæde lytte til en oplæsning af de gule sider, hvis det var ham der indtalte.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.