Cookie- og Privatlivspolitik

Gyser med Kristen Stewart

Trailer til Personal Shopper

Stem op!
257
Stem ned!
0
(reset)

Cannes Filmfestival er ikke kun kunstfilm fra eksotiske egne og politiske statements. Festivalen viser også genrefilm, og i år var gyseren Personal Shopper med i kapløbet om hovedprisen Guldpalmen.

Filmen har fået en trailer, naturligvis med franske undertekster. Kristen Stewart spiller hovedrollen som en kvinde, der egentlig er godt træt af sit arbejde som personlig shopper.

Som traileren viser, begynder der at ske mystiske ting, og Stewarts afdøde bror giver tegn fra den anden side...

Den tidligere Twilight-stjerne er så småt ved at lægge sit image som teenageidol bag sig med roller i anerkendte instruktørerers værker: Woody Allens Cafe Society, Ang Lees kommende Billy Lynn's Long Halftime Walk og - selvfølgelig - Olivier Assayas' 'Personal Shopper'.

Se også vores interview med den 26-årige amerikaner fra Cannes.

Personal Shopper afventer dansk premieredato.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
DJN

Denne og The Neon Demon ser hamrende elendige ud (hvorfor bliver man ved med at lave film med Kristen "ONE Facial Expression" Stewart??) og kommer op herhjemme, men The Witch blev overset!
JA, er stadig sur over The Witch, og vil bitche over det længe endnu... med mindre, naturligvis, jeg synes at den er vildt dårlig, når jeg endelig får den set ;)

GiwizZeni

Hvilket mobilselskab er det der kan tilbyde dækning og fri sms i dødsriget? Jeg går ud fra at man skal betale på forhånd...

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter