Cookie- og Privatlivspolitik

Første teaser til Beauty and the Beast

Emma Watson og Udyret

Stem op!
676
Stem ned!
0
(reset)

Den første teaser til Disneys kommende film Beauty and the Beast er netop blevet offentliggjort.

Filmen er en live action-genindspilning af den klassiske tegnefilm Skønheden og Udyret, der handler om en forbandet prins og en smuk ung kvinde, der hjælper prinsen med at bryde forbandelsen.

'Beauty and the Beast' er instrueret af Bill Condon, der tidligere har stået bag de sidste to Twilight-film, og de to hovedroller spilles af Dan Stevens og Emma Watson.

Disney har fået samlet et stjernehold af skuespillere til genindspilningen, som udover de to hovedroller består af bl.a. Luke Evans, Ian Mckellen, Emma Thompson og Ewan McGregor.

Beauty and the Beast får premiere den 16. marts 2017.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

Alt i denne teaser ligner et computer-spil. De kunne sagtens have ventet lidt længere til tingene var mere færdiggjort og til de havde en smule mere at vise frem.

CINEMANDRUP

Selvom det kun er en teaser så lover det ganske godt og det er ihvertfald godt ramt med hensyn til stemningen. Jeg er hooked og glæder mig til mere og hvor er det godt at der ventes med at fremvise "bæstet" til tiden er den rette.

N

Jeg synes den ser allerede god ud, selvom det kun er en teaser, så er jeg solgt!
Jeg glæder mig så meget til at se den her, det er nok den jeg mest glæder mig til, af alle de disney-film der bliver lavet, tror jeg nok... :D
Men kan virkelig ikke vente til den kommer ud! :D <3

daisy

helt sikkert flot, for bill condon kan noget med det visuelle og stemninger...og cast er slet ikke tosset!!!
teaseren lover en smuk lyd/musik og god brug af den fra originale tegnefilm, som ikke kan andet end holde meget af.....jeg venter spændt på 2017

Wayne

Og fint at holde lidt igen, det kalder jeg en teaser.

Horsi

Jeg er virkelig nervøs for det her projekt. Jeg er meget øm om den gamle animerede version, som jeg anser som et mesterværk. Jeg er derfor meget kritisk over for en re make, der er en del at bevise da jeg ikke har været imponeret af nogle af de andre re man fra Disney (Junglebogen endnu ikke set). Teser traileren gør kun min nervøsitet værre. Jeg kan virkelig ikke komme frem til en konklusion på om jeg kan lide den eller ej.

På den positive side: Jeg elsker musikken, at høre Ian McKellen og Ewan McGregor tale og stemningen og fornemmelsen af at der lever et udyr på slottet.

Negativ: Slottet ser slet ikke ud som jeg forestiller mig. Jeg håber virkelig IKKE at rummet med lysekronerne er balsalen - den er alt for lille og uskøn i min optik.

Det er alt for tidlig at gætte yderligere, men jeg håber virkelig at det næste jeg ser fra dem forbedre tingene. Jeg vil virkelig ikke tilgive Disney hvis de blower det her up.

Linauser/774152

Jeg fik helt kuldegysninger af denne trailer, så det lover allerede godt :)

Mickey

Okay, Beauty and the Beast er, og vil altid være, min absolutte yndlings Disney-film. Derfor var det med blandede følelser at jeg fandt ud af, at Disney ville genindspille den. For lad os være ærlige: Dinsey har sgu ikke ligefrem haft succe med deres genindspilninger indtil videre.

Men jeg havde mine forhåbninger, for denne fortælling indeholder elementer som kan være fantastiske i live-ation.

Nu ser jeg så denne teaser.....og jeg er overvældet af glæde! Det virker virelig som om de har fanget filmens magi, og overført det til det helt store lærred. De har et fantastisk cast, og jeg blev HELT abslugt fra første sekund!

Musikken er bare vidunderlig, og at de har det originale tema med......hvad kan jeg sige? Glæder mig helt vildt til at se denne film, og få gensyn med barndommens glæder ;)

DJT

101 Dalmatinere og Junglebogen var jeg nu ret begejstret for, men hver sin smag :)

Mickey

Jeg kunne godt nok ikke lide 101 Dalmatinere, men jeg synes at Junglebogen var en god film, selvom jeg ikke blev blæst bagover ;)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.