Cookie- og Privatlivspolitik

Amerikansk Klovn

Langt fra Frank og Casper

Stem op!
278
Stem ned!
0
(reset)

Nej, der er ikke tale om en amerikansk udgave af Frank Hvam og Casper Christensens populære Klovn-komedier. 'Clown' er derimod en gyser med et plot så langt ude, at det faktisk lyder ret interessant - den nye trailer foroven er et tydeligt eksempel herpå.

Clown handler om en far, der må agere stedfortræder til sin søns fødselsdag, efter den hyrede klovn aflyser. Da han ifører sig klovnekostumet, går det op for ham, at der er noget helt galt. Kostumet er nemlig slet ikke et kostume, men en dæmonisk besættelse...

Uden tvivl et kuriøst plot, og filmens vej til lærredet er da også ret speciel, idet den blot startede som en falsk trailer af instruktøren Jon Watts.

Gyserspecialisten Eli Roth (Hostel) faldt over denne trailer og så potentialet i at lade Watts instruere en regulær spillefilm med samme plot. I 2014 stod den færdig.

Alligevel skulle der gå to år yderligere, før filmen kunne få biografpremiere i hjemlandet USA, og det sker her til sommer.

Jon Watts er siden kommet videre i sin karriere med den anmelderroste 'Cop Car', og senest er han hyret til at instruere Spider-Man: Homecoming.

Clown er ikke planlagt til dansk biografpremiere.


Den oprindelige falske trailer fra 2010.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Martin

... måske skulle man se den i aften.

http://blockbuster.dk/film/clown

HeavenOfHorror.dk

Filmen har skam været ude på dvd og VOD i Danmark nogle måneder, hvis man gerne vil se den. :-)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Aktive debatter